Всеки който се е докосвал до такива гледки е наясно ,че няма как на снимки да се пресъздаде такава красота ,друго е на живо....и всеки път е така......планината винаги ти показва колко е величествена ,независимо колко пъти си се качвал на едно и също място..!Паметната плоча на трагично загиналите туристи на 24май от закъсняла снежна буря,свято място ,устояващо на суровата среда,вр."Тодорини кукли"уединение на върха,„изглед към Понор и вр.Сърбеница над село Зимевицапътят на долу и последен изглед на небе,преди влизането в дебелата букова сянка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Красоти от Понор планина,вр."Тодорини кукли","Конярски връх "над Вършец.
Свий
X
-
От: Красоти от Понор планина,вр."Тодорини кукли","Конярски връх "над Вършец.
Сигурно си бил около върха мишена за обстрел от самолетите на Доброславци?Колко гилзи съм събирал там като юноша.Нищо от подобни пейзажи не може да се пресъздаде със снимки ,но все е нещо.Полъха ,мириса,силните резливи пориви на вятъра даже и сега при горещините долу в ниското могат да се усетят само там,пътя е супер средно тежък за джип и през цялото време гледаш красоти даже и карайки,щото се пълзи.През есента е страхотна гледката ,няма мараня в ниското и при ясно време се вижда и Дунав.Благодарности за отзива!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Прекрасен излет сред природата!
И много си прав,че няма снимки с които да
да усетиш природата. На много приятели го
казвам,но кой да чуе.
Благодаря за споделеното с нас!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнениеБраво, давай още, качвай снимки, дано не замре темата с тази разходка. Аз още не мога да събера кураж да пусна моя тема, със снимки...
С какво снимаш!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
С андроиди,имам и един стар Кодак,но в случая с андроидите,супер аматьорско ниво,просто снимки за едни страхотни спомени с любимите хора и природа,без планини и море не мога......Радвам се ,че снимките ви харесват!Тези са от преди седмица,имам и доста стари,пак от района.По принцип обикаляме пеша ,но в случая нямахме много време,та поне донякъде с Фронтерката,па на нея и дай такъв път.Лошото е че като се кача не ми се слиза .....Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеКачвай ги колега! Няма значение с какво снимаш,важно е желанието.
Коментар
-
Кой каквото има да качва,важна е емоцията от видяната природна красота!Направо ти запре дъх!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар