Поздравления за избора на редактора отново!
Не бях влизал доста време и снощи разглеждах темата до среднощ
Желая ти успехи занапред и наистина се радвам на снимките и клипчетата ти!
Страхотна екскурзия из София.Много ме накефи различния поглед на познати места от горе...някак изглеждат съвсем различно,а и широкия ъгъл на заснемане пък подсилва това чувство!Благодаря!
Поздрави!
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Мерси. Нямам повече , ще пусна видеото скоро. Сдобих се с рибешко око Samyang 7.5 mm/3.5.. Днес го потествах малко.
Общо взето изпълних първоначалния план да покрия гамата.. Така стават:
Lumix G 12-35/2.8 който е про обектив и е наистина лесно да се снима с него. Всичко си е както трябва, светъл е. Стабилизиран, без серво.
Lumix G 14-42 f/3.5-5.6, той е със серво- разгаваема палачинка още не е пристигнал
Lumix G 45-175 f/4-5.6, и той е със серво- дълъг е и си снима добре, тъмничък е, ама върши доста работа
Samyang 7.5 mm/3.5- той ми е за спортове. Скоро триал колело ще снимам с него.Доста забавен- качествено GoPro
и Pentacon 50мм/1,8- ръчен напълно с преходник.Светъл за буке.
Липсва ми някакъв 17-20 мм. /1.8примерно за по-широки портрети с буке.Чакам да дойде и пръстен за макро.
E Я рибата:
За коли е страшно, особено за видео със стедикам.
градската джунгла
и вертикалните могат да са интересни. Като има повтарящ се мотив, много яко го криви.
Това е с дългия
А така! вода да си миеме аптеката от шадравана в метрото
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Вчера беше интересен ден. Сутринта се озовах в Банкя пред къщата на Бойко Борисов, която беше окопирана. Той се е измъкнал рано и всичко е било на халос. Спектакълът е осъществен сблагодарение на Н. Бареков. Поне с такова впечатление останах.
После минах през митинга на БСП... Невероятен театър. Със средна възраст на публиката 68 и среден цвят на кожата бледо кафяв.
Такова озвучаване виждам за пръв път на митинг.
С електората се сляха именити личности. Мая показва бърза реакция към рибешкото око.
Каручките на властта
Сега имах шанс да снимам коловозите на Цариградско
Много от хората имаха проблеми със слуха явно... и с анаболите.
Обърканото шамарче толкова мрази Бойко, че скача за всеки друг.
Смях и цирк с Лютви. Добре, че не останах за прегръдките със Станишката.
Коментар