Усмивки от старите ленти.. 
Тук ще публикувам снимки правени с моят (разбери на бащата) лентов апарат зенит Е...
  Сканирани са от хартиени носители, за сега само няколко снимчици, понеже скенера в момента не е тук, утре още повече..
Лента 100 дина ако не се лъжа, на фуджи..

Първото ми возило, матор с кошшш боядисан с пулверизатор и с помпа от лада в мазата

Тук ще публикувам снимки правени с моят (разбери на бащата) лентов апарат зенит Е...
Лента 100 дина ако не се лъжа, на фуджи..
Първото ми возило, матор с кошшш боядисан с пулверизатор и с помпа от лада в мазата

Щото процесът бил различен. И струваха майка си и баща си - първо плащаш 20 лв. от тодорживковите за проявяване. След една седмица идваш и ти дават филма да го гледаш на една светеща маса и да пишеш в един формуляр кои пози искаш на хартия... Естествено, понятията за номер на поза на клиента и тия от "фотостудиото" винаги се разминаваха, така, че беше най-добре да си платиш по... 2,50 лв. ли колко беше на снимка... Луде пАре... 
 Но разликата беше ... Гледам че са оцелели от 1989 г. на слънце и прахоляк сложени такива снимчици в рамка без стъкло на дъщеря ми на 2-3 годинки... А имам цветни снимки от казармата 1987 г. - жълти, та чак зеленеят..., хем са стояли на тъмно, не в албум дори...

Коментар