Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От V69
Свий
X
-
От: От V69
Готино, но на мен пък ми липсва малко още от обработката.Седи мътно едно такова...Според мен малко запълваща светлина ако се добави и ще стане баш...
Чакай сега ще пробвам какво ще се получи...NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Прав си Любашки ама си иска обработка, а аз съм скаран с компютрите и въобще с машините които нямат или не разчитат основно на зъбните колела. Използвам някой екстри предлагани ми от самия фотоапарат и съвсем малко си позволявам да пипам снимките с програми. Ако ставаше фотограф от мен отдавна да съм по фото форумите и да съм постигнал някакъв напредък. Моята цел в тази тема и въобще при споделянето на снимките ми е да направя разглеждащите я съпричастни на красотата която ме заобикаля и да направя денят им една идея по красив. Иначе ти благодаря за предложението ти и обърнатото ми внимание. Мерси и на всички които харесаха снимките ми.
Няколко снимки имам за споделяне от миналата зима. Мисля, че някои са малко "претоплени", ама не стреляйте по фотографа, толкова си може
.
Има една австрийска сапунка, нещо май "Планински доктор" се казваше. Действието се развива в Елммау Тирол. Следващата снимка е точно от това село. Има и организирани екскурзии по местата където се снима сериала. Наистина е много красиво в района. Някъде по на пред в темата имах още снимки от пистите над селото.
Поздрави!Последно редактирано от Виктор (V69); 11-10-15, 22:59.Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.
Коментар
-
Ама да си вземете и по един Олимпус, че с тия Никони, Канони...Първоначално публикуван от a100 Преглед на мнениеГотини кадри... Да вземем да направим една екскурзия натам, а?
Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.
Коментар
-
Харесвам фотографията, а споделянето е един от приятните моменти свързани с нея.Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение...Благодаря, че я споделяш с нас!
Още няколко които си мисля, че си заслужават
Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.
Коментар