Обява
Свий
Няма добавени обяви.
С камион и телефон по Европа
Свий
X
-
Последно редактирано от Валентин Исаев; 18-07-14, 22:53.Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613
-
От: С камион и телефон по Европа
Лошото е че преминах от Нокиа на Самсунг и ми е много трудно да снимам с една ръка и това при 90 километра в час с 40 тона под теб.Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеБаси и темата.
Абонирам се със страшна сила!
Вальо, не го карай толкова тоя камион, бе, братко, снимай повече - така, все едно караш автобус с туристи - аз съм един от тях.
Тая тема трябва да убие всички пътеписи оттук-дотам и обратно, щото е безконечна..
СНИМАЙ!!!!!
Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
0885 660 613
Коментар
-
Стига мрънка, ами снимай и пускай тук!Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение... и ми е много трудно да снимам с една ръка и това при 90 километра в час с 40 тона под теб.

На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Домнуле, това откъде е, че май ми е познато?Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]726843[/ATTACH]На сърбела майката му е чесането.
Коментар
-
Не си попаднал на точния магазинПървоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеCarrefour в Париж .Само ябълки вътре.
И аз имам една от Carrefour , ама малко по на юг от Франция
Един приятел като я видя и каза, че съм бил в Рая 
Коментар
-
А бре Васко-чесач такъв ти поне знаеш какво е.Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеСтига мрънка, ами снимай и пускай тук!

0885 660 613
Коментар
-
Мхм... отдавна бешеПървоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеА бре Васко-чесач такъв ти поне знаеш какво е.
Коментар
-
K+S Kali Gmbh Philippsthal Werra-Германия-мина за техническа сол.Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеДомнуле, това откъде е, че май ми е познато?
0885 660 613
Коментар
-
12 години в Испания,но така и не ми харесаха техните "хамони".Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеНе си попаднал на точния магазин
И аз имам една от Carrefour , ама малко по на юг от Франция
Един приятел като я видя и каза, че съм бил в Рая 
0885 660 613
Коментар
-
Имаш страхотни попадения колега.Продължавай в същия дух.Щото има и такива дето нямат възможност да пътуват.Засега!Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеK+S Kali Gmbh Philippsthal Werra-Германия-мина за техническа сол.
Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
-
Знаех си- товарил съм там.Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеK+S Kali Gmbh Philippsthal Werra-Германия-мина за техническа сол.
Коментар
-
Благодаря,много неща се виждат по пътищата,като това-нормална гледка за испанските кръгови:Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнениеИмаш страхотни попадения колега.Продължавай в същия дух.Щото има и такива дето нямат възможност да пътуват.Засега!
Или това в Франция:
И все снимано в движение.Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
0885 660 613
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар