Обява
Свий
Няма добавени обяви.
С камион и телефон по Европа
Свий
X
-
От: С камион и телефон по Европа
Grenoble Франция-заобиколен от тези планини от всякъде,жегата беше неописуема.
Ришельо отново Франция-има някаква връзка с кардинала,но не знам каква.
Холандия-между Амстердам и Утрехт,ограничението е 100 км/ч.
Над Амстердам камиони с такава дължина са често срещани-пътуващи за Скандинавия.
Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613
Коментар
-
Не е ли спукано челното стъкло точно пред навигацията, не ти ли правят проблем по пътя ?0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
[emoji1] Забелязал си,имаше чукнато на три места от преди повече от 5 години,естествено беше обработено против появата на пукнатини в Испания.Какво е правил шофьора ми не знам,но го е спукал на двете места.Обяснявам си го единствено с температурна разлика да го е постигнал-прегрято от парното стъкло и студена вода отвън.Не са ме спирали (да чукам на дърво [emoji3] ),не са се заяли.Планирам към края на месеца или началото на другия да се прибирам с камиона към България и да го сменя у нас,че разликата е огромна-700 евро срещу 400 лева.[emoji15]Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеНе е ли спукано челното стъкло точно пред навигацията, не ти ли правят проблем по пътя ?Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
0885 660 613
Коментар
-
А виждал ли си, как разпъва теглича преди маневра? Ама бере 50 европалетаПървоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеНад Амстердам камиони с такава дължина са често срещани-пътуващи за Скандинавия.
[ATTACH=CONFIG]813153[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]813154[/ATTACH]
На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
И съм виждал и съм карал "Василе",първите 5 години от стажа ми минаха само на "хенгери" с всякакви видове разтегателни тегличи,един от които беше хидравличен-за които говориш.Да беше видял първата ми маневра на заден с прицеп(след тия 5 години)-15 метра половин час.Колегите умряха от смях с мен,но на "хенгерите" бях цар-карах само Италия през Гърция по фериботите,там нама как да не си цар.[emoji3]Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеА виждал ли си, как разпъва теглича преди маневра? Ама бере 50 европалета
0885 660 613
Коментар
-
Не ме ли видя, като идва, че затварях бурканиПървоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеНе знаех, че от Русе изнасят корнишони за Франция. [emoji15]
[ATTACH]807126[/ATTACH]
На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
След плажа в Холандия-нищо особено.Няколко снимки по Франция.
Близо до Колмар катерих тази "Шипка",през ето такива тунелчета.
Затова,като стигнах върха,не ме учуди наличието на лифт за ски писта.
Селцето Орнанс.
През деня.
И вечерта.
Все се каня да снимам някое френско такси.Не всички са от тая марка,но са от тоя клас,за това не се учудих миналата седмица в Париж,като видях и Х6 с табелката "Такси".
Тоя уред,явно ще го има и по нашите магазини "Карефур",щом тук е с превод на български в описанието.
0885 660 613
Коментар
-
Последно редактирано от Валентин Исаев; 08-08-15, 17:32.Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
0885 660 613
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар