Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На "лов" за птици
Свий
X
-
Коментар
-
От: На "лов" за птици
Ехе...тази последната е станала трепач...В някакво предаване по ТV гледах и чух, че правели по над 300маха на крилцата...ама за минута и беше...или за секунда...Това второто твърдение ми се види крайно невъзможно...
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Па де да знам - това е снимано на 1/250 и така като гледам, за това време крилата са направили повече от един цял мах, та нищо чудно да са 300/сек.Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеЕхе...тази последната е станала трепач...В някакво предаване по ТV гледах и чух, че правели по над 300маха на крилцата...ама за минута и беше...или за секунда...Това второто твърдение ми се види крайно невъзможно...
Горната, на която крилата да почти, ама не съвсем "замразени" е на 1/640
300 за минута са 5 за секунда - т'ва и ти и аз ще го направим, ако се напънем
Последно редактирано от stargazer; 24-06-15, 10:18.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Това Гробар ли е ??Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]807122[/ATTACH]Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Да. Има една фамилия някъде наоколо. Обикновено прелитат по два или по три. Доколкото мога да преценя от посоката и времето, ходят да ровят някъде по Суходлското сметище.Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеТова Гробар ли е ??Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Любимата ми птица .. завиждам ти да знаеш ....Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеДа. Има една фамилия някъде наоколо. Обикновено прелитат по два или по три. Доколкото мога да преценя от посоката и времето, ходят да ровят някъде по Суходлското сметище.Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар