Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Снимки от телефон..
Свий
X
-
-
Последно редактирано от n960; 12-04-17, 21:04.
Коментар
-
От: Снимки от телефон..
Пукнах се снощи откъм гърба от яд! 16 гигабайта снимки от телефона ми отидоха по дяволите! Във връзка с това да попитам тука, как си съхранявате снимките от телефона? Преди периодично ги качвах на компютъра, ама от известно време нямам компютър. Всъщност и с фотоапарата става проблем. Няма ли начин от таблет, телефон и фотоапарат да се качват директно на външен харддиск?"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
От: Снимки от телефон..
Густо бее! Фалшива тревога! То всичко сезапаметявало в гугъл профила ми автоматично! Всички снимки са си там! Добре че си имам умна жена да ме светне!Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнениеПукнах се снощи откъм гърба от яд! 16 гигабайта снимки от телефона ми отидоха по дяволите! Във връзка с това да попитам тука, как си съхранявате снимките от телефона? Преди периодично ги качвах на компютъра, ама от известно време нямам компютър. Всъщност и с фотоапарата става проблем. Няма ли начин от таблет, телефон и фотоапарат да се качват директно на външен харддиск?"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар