Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Зима на село
Свий
X
-
От: Зима на село
Хубаво село! Хубави картинки, навяващи ретро-атмосфера. А кое е селото? Или пазиш девствеността му от навлеци? Изглежда да е някъде на високо.
............еййй преварили са меЗа жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеПрекрасни снимки. Къде е това закътано място?
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеХубаво село! Хубави картинки, навяващи ретро-атмосфера. А кое е селото? Или пазиш девствеността му от навлеци? Изглежда да е някъде на високо.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеКовачевица.
............За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Страхотни снимки. 16 коледни картички....Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Снимките наистина са прелестни!!!
Това ми напомни за едни интересни снимки от къщата ни в Кокаляне, които обаче не са на този компютър, така че после ще ги пусна, ако се сетя.
В Ковачевица съм ходила на зелено училище, но както се оказва, трябва да я посетя и през зимата!
А междувременно се сетих за едни зимни снимки на Петрохан, които сестра ми направи със сапунерка и които след известно оразмеряване не са с много добро качество, но знам, че тук хората ще оценят красотата:
Коментар
-
Страхотно място. Редовно преспивам там през лятото. Не само Ковачевица, а и целия район от Гърмен-Лещен-Ковачевица е уникално красив. Преорал съм почти всичко от Ковачевица по посока Пирин и в обратната посока към Доспат. Като се замисля в последните две години летата си ги прекарвам предимно в "оране" точно из тези земи.Последно редактирано от elbgt; 03-01-12, 14:58.My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар