От: Снимки от кратки скитания на green
Супер...ще очаквам следващата порция с интерес!
Поздрави!
Супер...ще очаквам следващата порция с интерес!
Поздрави!
Иначе не пропускам да чета темите във фотографската част
И аз пред дилеми какъв обектив сега...Ама май ще е 50/1,8
.
Идеята ми е не само да давам а и да вземам някой лев от хобито...че много "красти" ми се събраха
Трудно става
Иначе не пропускам да чета темите във фотографската част
И аз пред дилеми какъв обектив сега...Ама май ще е 50/1,8
Това е манастирски комплекс . Едно от местата ,които се предполага да е бил "Парория". Срещу него на другото кале разкопават и гранична ,стражева кула. Единият от пътищата за Констанинопол е преминавал от там. Според преданията на селото е даден статут "пазители на хазната"...Манастира е интересен с това, че от олтара се слиза в пещера на 3 нива. Предполагам са я използвали за "хладилник", защото изкараха много глинени съдове от там
Аз геройски отбранявам мястото от иманяри...Имам добра колекция с "дългото" стъкло на всякакви
Ако искаш някакво съдействие можеш да разчиташ на това...И не го даваме на NG за нищо на света
Това е манастирски комплекс . Едно от местата ,които се предполага да е бил "Парория". Срещу него на другото кале разкопават и гранична ,стражева кула. Единият от пътищата за Констанинопол е преминавал от там. Според преданията на селото е даден статут "пазители на хазната"...Манастира е интересен с това, че от олтара се слиза в пещера на 3 нива. Предполагам са я използвали за "хладилник", защото изкараха много глинени съдове от там
Аз геройски отбранявам мястото от иманяри...Имам добра колекция с "дългото" стъкло на всякакви
Ако искаш някакво съдействие можеш да разчиташ на това...И не го даваме на NG за нищо на света

Вероятно е имало "връзка" между манастира и граничният отряд ,който е бил на кулата. Комплекса не е малък!
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар