Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да се изложа и аз :-)
Свий
X
-
От: Да се изложа и аз :-)
Майтапиш ли се или само си просиш комплименти?Първоначално публикуван от mr_green Преглед на мнениеЗдравейте от много време съм любител фотограф и моторджия
,та реших да постна някои снимки,които според мен биват .Държа на вашето мнение приемам всякакви критики и съвети стига да стойностни и така :
Имам само една забележка, като ги качваш, в горният ляв ъгъл има едно моливче, натискаш го и променяш размера на голям. По-ефектно е, а и по-лесно се разглеждат.
Снимките са ти страхотни, поздрави!
Коментар
-
Излагането идва от изложба ,демек да се покажа в по-закачлив вид .Аз всъщност снимам всичко, нямам определени предпочитания и ако преценя ,че дадена снимка е интересна и си струва да се сподели я качвам поздрави и благодаря за коментарите.
Пиронът,който стърчи над останалите,получава удар с чук.
Коментар
-
Тази от първия пост със замръзналите фенери много ми харесва. Иска ми се само фенерите да не бяха толкова в центъра на снимката, да речем малко по в левия й край, тамън щеше да се вижда хубаво отзад заснеженото борче и да се получи хубав баланс между двата обекта..."The only regret I will have in dying is if it is not for love."
Gabriel Garcia Mаrquez
Коментар
-
При фотографията трудно има втори шанс,но ще опитам пак зимата .Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнениеТази от първия пост със замръзналите фенери много ми харесва. Иска ми се само фенерите да не бяха толкова в центъра на снимката, да речем малко по в левия й край, тамън щеше да се вижда хубаво отзад заснеженото борче и да се получи хубав баланс между двата обекта...Пиронът,който стърчи над останалите,получава удар с чук.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар