Мерси))) Но наистина са напълно аматьорски. Нямам никакви познания по фотография, нито по програми за обработка на снимки. Но....много обичам да снимам. Доставя ми удоволствие да заснема това, което на мен ми е направило впечатление и ми е донесло емоция, така че после когато някой друг види снимката, да успее да усети и той емоцията. Имало е много случаи обаче, когато виждам нещо, което много искам да заснема, но фотоапаратът ми не успява да го заснеме така, както аз го виждам. Това предполагам се решава със специални фотоапарати, обективи и естествено добри познания по фотография. Иначе беше много изненадващо специално за първата и втората снимка, направих ги със стар модел Canon Ixus, а цветовете станаха много красиви и снимките изобщо не са обработвани допълнително. Повечето от останалите снимки са направени с Lumix DMC-TZ7.
За човек без грам познания по фотография/както казваш/,правиш много хубави снимки!Пожелавам ти да посетиш и "нащракаш" още много интересни места! Щом си се "заразил" с това хоби ,остава само да "тормозиш до дупка" фотоапарата!Още веднъж - Поздравления за страхотните снимки и успех със следващите!
Коментар