Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на евтин статив за DSLR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на евтин статив за DSLR

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
    - значи, че можеш да сложиш различен тип глави от гледна точка на начина на нагласяне. също така можеш да ползваш статива за да сложиш на него светкавица. Като цяло е добре да се сменя, но не е болка за умиране, ако не можеш да я смениш. Аз лично не харесвам ефтините модели с ябъковидна глава (Любо, да не се обидиш ), че преди време имах един такъв и след като се поизноси главата започна да "изпуска" демек слагаш апарата под 45 градуса и след 5 минути го намираш на 90

Поздрави!
    Да ти кажа честно,вече почти година го ползвам и няма индикации за подобно поведение.За напред ще видим...
    П.П.На мен пък пластмасарията отгоре на евтините обективи/т.е. на главите им/ нещо не ми вдъхва доверие.При мен поне всичко е метално и главата и планката стояща на фотоапарата!
    П.П.П.И...не...не е за обиждане.Просто си обсъждаме...
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Твоя е арен, даже бих си взел един, само да успея да потроша моя

Коментар

Тук явно ще затварят един от строителните хипер маркети . Разпродават всичко на цени 30 до70% намаление . Гледам има бюджетни стативи на цена 10 евро. Ако някой му е мерак да каже .

Коментар

Може ли да погледнеш марка, модел?
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Марка трудно - това е производство с тяхното лого ( по евтина серия ) . Мисля че на кутията пишеше , че е до 170 см. височина. Ама ще им хвърля едно око.

Коментар

http://dima-chatrov.livejournal.com/433386.html

Интересно написано.

Коментар

Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнение
                Марка трудно - това е производство с тяхното лого ( по евтина серия ) . Мисля че на кутията пишеше , че е до 170 см. височина. Ама ще им хвърля едно око.
                Ако са от този порадък на височина е идеално!
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Ванка, за 10 евро вземи два (един за мен)
                  Ако не стават за друго ще се научим да ловим риба и ще подпират въдиците
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Осъзнавам, че линкът ми не пасва на заглавието на темата, но според мен е доста полезен:

http://www.bythom.com/support.htm

Коментар

А всъщност видео статив, ако от тези с т.нар. флуидна глава може ли да служи и за фотография? Идеята ми е да си взема видео статив, който в последствие да модифицирам с подръчни средства (да си направя доли примерно). Също така ми е необходимо да има възможност за фиксиране на ъгли - за панорамни снимки и т.н. Прави ми впечатление, че показаните от Гоблин глави нямат ръчка, с която да се въртят, която предполагам е присъща по-скоро за видео стативите.

П.П. вече успях да надмина теглото от 2 килограма -
                      Последно редактирано от axlastro; 22-01-14, 19:07.
                      Александър

Коментар

Имам един Bilora Profilo 75-3 , търси си нов собственик . Цена 50 лв , за някой който не му трябва спешно . Ще мога да го изпратя като се прибера в Бг.

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                          А всъщност видео статив, ако от тези с т.нар. флуидна глава може ли да служи и за фотография? Идеята ми е да си взема видео статив, който в последствие да модифицирам с подръчни средства (да си направя доли примерно). Също така ми е необходимо да има възможност за фиксиране на ъгли - за панорамни снимки и т.н. Прави ми впечатление, че показаните от Гоблин глави нямат ръчка, с която да се въртят, която предполагам е присъща по-скоро за видео стативите.

П.П. вече успях да надмина теглото от 2 килограма -
                          Eто един много стабилен статив от ГДР, на който съм монтирал Пентакон Сикс с обективи 300, 500 и дори 1000 мм, както и 16 мм кинокамера.
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1080406.jpg
Прегледи:1
Размер:46.1 КБ
ID:5558229Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1080407.jpg
Размер:63.7 КБ
ID:5558230Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1080408.jpg
Размер:48.9 КБ
ID:5558231Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1080409.jpg
Размер:74.5 КБ
ID:5558232
                          Малко са размазани, защото снимах от ръка, тъй-като стативът беше "зает" да позира .
                          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Иване, то това си е като тринога за теодолит Не ми се мисли как си го мъкнал на гръб до вдън гори тилилейски...
                            Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Да-а-а - вързан отстрани на раница със самар, която беше пълна с апарати и обективи, а на другата й страна - снимачната палатка. А бе "луд не се мори, он само се поти" . А ма беше ... през добрите млади години.
                              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Останаха ми очите в него.Мечтал съм си за нещо такова.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X