Тъй като аз подкрепих идеята за художесетвената фотография, се осмелявам първи да поместя някои мои кадри, които си ги харесвам. Много от тях са свързани и с любовта ми към off road-a и са направени по време на такива пътувания случайно. Може би затова повечето са и пейзажи.
Не претендирам за кой знае какви художествени стойности на нещата, тъй като по времето, когато бях пионерче посещавах кръжок по фотография и от тогава се запалих. Чел съм и доста материали предимно от руски майстори на фотографията, които смея да твърдя, че са едни от най-добрите в света, но едно е да си професионалист, друго - любител.
Имам идеята всеки, който види някакъв художествен елемент в свои кадри да ги публикува в темата. Сигурен съм, че има много такива тук. Гледал съм много хубави неща на Алекс и на други колеги от форума.
Нека нямаме претенции за големи постижения, но красивите неща да ги споделим с останалите !

ЗИМА

THE GOD'S FLOOR

100

ОЧАКВАНЕ

МЕТЕОРА

FROZEN

БЪЛГАРИЯ

SILENCE

ЦИГОВ ЧАРК

ДЪЖД

А FREAK OF NATURE

ДЕТСТВО МОЕ ...

САМОТНИКЪТ

НЮАНС В ЗЛАТО

МОТОКРОС

ТИРОЛ

ЛЮБОПИТКО

FLIGHT

WINTER SCENE OF FAERY

SHADOWS OF THE PAST

ЧЕРГИ

ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ

РИЛАКС (ШИРОКА ПОЛЯНА)

FREEDOM

ТИШИНА

THE WINER

ЛЯТО

СВЕТЛИНА И ФОРМИ
Това е от мен. Повечето неща са правени преди 2-3 години, когато ендурото ми беше само хоби ...
Не претендирам за кой знае какви художествени стойности на нещата, тъй като по времето, когато бях пионерче посещавах кръжок по фотография и от тогава се запалих. Чел съм и доста материали предимно от руски майстори на фотографията, които смея да твърдя, че са едни от най-добрите в света, но едно е да си професионалист, друго - любител.

Имам идеята всеки, който види някакъв художествен елемент в свои кадри да ги публикува в темата. Сигурен съм, че има много такива тук. Гледал съм много хубави неща на Алекс и на други колеги от форума.
Нека нямаме претенции за големи постижения, но красивите неща да ги споделим с останалите !

ЗИМА

THE GOD'S FLOOR

100

ОЧАКВАНЕ

МЕТЕОРА

FROZEN

БЪЛГАРИЯ

SILENCE

ЦИГОВ ЧАРК

ДЪЖД

А FREAK OF NATURE

ДЕТСТВО МОЕ ...

САМОТНИКЪТ

НЮАНС В ЗЛАТО

МОТОКРОС

ТИРОЛ

ЛЮБОПИТКО

FLIGHT

WINTER SCENE OF FAERY

SHADOWS OF THE PAST

ЧЕРГИ

ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ

РИЛАКС (ШИРОКА ПОЛЯНА)

FREEDOM

ТИШИНА

THE WINER

ЛЯТО

СВЕТЛИНА И ФОРМИ
Това е от мен. Повечето неща са правени преди 2-3 години, когато ендурото ми беше само хоби ...

Коментар