Обява

Свий
Няма добавени обяви.

България и не само през погледа на Жоро Хаджиев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• България и не само през погледа на Жоро Хаджиев

Тъй като аз подкрепих идеята за художесетвената фотография, се осмелявам първи да поместя някои мои кадри, които си ги харесвам. Много от тях са свързани и с любовта ми към off road-a и са направени по време на такива пътувания случайно. Може би затова повечето са и пейзажи.
    Не претендирам за кой знае какви художествени стойности на нещата, тъй като по времето, когато бях пионерче посещавах кръжок по фотография и от тогава се запалих. Чел съм и доста материали предимно от руски майстори на фотографията, които смея да твърдя, че са едни от най-добрите в света, но едно е да си професионалист, друго - любител.
    Имам идеята всеки, който види някакъв художествен елемент в свои кадри да ги публикува в темата. Сигурен съм, че има много такива тук. Гледал съм много хубави неща на Алекс и на други колеги от форума.
    Нека нямаме претенции за големи постижения, но красивите неща да ги споделим с останалите !

ЗИМА

THE GOD'S FLOOR

100

ОЧАКВАНЕ

МЕТЕОРА

FROZEN

БЪЛГАРИЯ

SILENCE

ЦИГОВ ЧАРК

ДЪЖД

А FREAK OF NATURE

ДЕТСТВО МОЕ ...

САМОТНИКЪТ

НЮАНС В ЗЛАТО

МОТОКРОС

ТИРОЛ

ЛЮБОПИТКО

FLIGHT

WINTER SCENE OF FAERY

SHADOWS OF THE PAST

ЧЕРГИ

ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ

РИЛАКС (ШИРОКА ПОЛЯНА)

FREEDOM

ТИШИНА

THE WINER

ЛЯТО

СВЕТЛИНА И ФОРМИ

Това е от мен. Повечето неща са правени преди 2-3 години, когато ендурото ми беше само хоби ...
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Страхотно, и мен ме влече фотографията ама ти си направо про. Страхотни кадри браво много ме зарадва

Коментар

Жоре ЕВАЛА
      осообенно ми харесва "Затишие пред буря"
      LZ1RED

Коментар

Жоро ти си уникален! Нищо не мога да напиша за това което виждам...
        VPetrov.photography

Коментар

РЕ:

Жоро ти си един скрит - вече явен талант
          Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Евала Шефе

Коментар

Жоро,направих си screensaver без твое позволение .......уникални снимки.......нямам думи
              IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Уникални снимки, е това е талант.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Браво, Жоро!
                  Личи си , че си посещавал фотографски кръжок. Прекрасно осветление, степенуване на плановете, акценти, диагонали, дори централна композиция... можеш да направиш един кратък курс тук. Снимай още!!
                  НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                  Omnia vincit amor !

Коментар

Срахотни снимки, много професионални особенно тази с бабата направо е уникална много ми хареса и тази с лампата в снега.

Мисля че ще бъде доре да има малко обяснение към снимките особенно ако са от България защото има страхотни места които не всички са виждали и посещавали.

А може една такава снимка да се окаже причина за приятно пътешествие до красиво кътче от България.

Коментар

В моите лаични очички това са си направо професионални изпълнения ! Жестоки снимки, наистина. От National Geographic кво казаха ? ))
                      Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Браво Жоре Както винаги страхотни снимки
                        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Благодаря на всички за коментарите ! Радвам се, че ви харесва
                          Моето мнение е, че в пейзажа няма чак толкова изкуство, а тънкият момент е да не си съвсем сляп, да виждаш интересните и красиви сцени и да правиш много, много разходки из природата. Останалото, както казва Петя са няколко основни правила при снимането и ... толкоз. Какито е казал един бележит фотограф: "И в пустинята да си, покрай теб ще откриеш поне 20 страхотни сюжета, въпросът е да ги видиш!"
                          Сашо, дай един мейл да ти пратя "твоят" кадър в по-голяма резолюция, ако желаеш. И ако някой си хареса нещо, да ми пише, ще му го пратя в истинската резолюция, само не обещавам експедитивност, че съм много зает.
                          Идеята за описание на местата е интересна и скоро ще го допълня с кратък текст под всеки кадър.
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Жоро, като се замогнем, обещавам да ти издадем луксозен албум с фотографии!
                            [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Страхотни снимки. Поздравления!!!

Обаче от голямо значение за качеството им и т.н. е бил фотоапарата. С какъв по-точно си ги правил?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X