Аз гледах част от предаването, ама там май бяха други снимките Демек имаше класация с историята на всяка снимка. Това тук друга селекция ли е
Иначе много добри снимки... Особено врабчето Има компресия май
ПП: Тишо. Тук можеш да намериш доста интересни снимки.
Много добри
Направи ми впечатление обаче, че на една снимка с ... забравих им името на лалугери приличат, та на тая снимка има между тях едно коте нещо нереално ми се струва; та се питам дали пък си позволяват разни монтажи Вероятно не е монтаж, но ... знам ли.
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Много добри
Направи ми впечатление обаче, че на една снимка с ... забравих им името на лалугери приличат, та на тая снимка има между тях едно коте нещо нереално ми се струва; та се питам дали пък си позволяват разни монтажи Вероятно не е монтаж, но ... знам ли.
Монтажи са разбира се, и лисугера дето се прозява е един, клониран на 1 кадъра от няколко други по време на прозяването.
Да, има и снимки с монтажи ...нама как на луната да се виждат кратерите и в същото време клоните на дървото и уличната лампа с птицата също да са на фокус. А и котето е нереално.
Но наистина са майсторски наравени, поклон пред таланта на авторите.
Коментар