Започвам с тази откачалка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Снимки с ,,откачалки,,
Свий
X
-
От: Снимки с ,,откачалки,,
Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнениеТОЗИ ако го видя на живо сигорно ще припадна....егати хората, егати и света!HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение...що бе колега,така вижда живота си човека-така го изразява.Със сигурност и той така ни се чуди...Респект.
Но миналата година във Варна, видях подобен човек със обици на устните, ушите, носъ, веждите, челото - както и да е, но просто като си свали тениската, щях да си умра. На гардите и пъпа нещу като кукички и от там един подкожен синджир, просто като го видях и изтрапнах, а жена му сигорно имаше 1 педя Ухо... Все пак РЕСПЕКТА при тези хора е голям, но тези гледки ме убиват! Ето една снимка от един мой приятел който беше на разходка в азия и срещнал някакво си ПЛЕМЕ!
Коментар
-
Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение...що бе колега,така вижда живота си човека-така го изразява.Със сигурност и той така ни се чуди...Респект.
пп. Ако някой пита - нямам снимки.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеПравилно, но трябва респектът да е взаимен... Скоро ме свали младо маце. Погалих я по влажното място и изведнъж - твърдо топче. Първо помислиш, че е шанкър..(ужас), а то - сребърна обеца (или както й се казва на това място). Ами да предупреждават, все-пак.
пп. Ако някой пита - нямам снимки.. Поработи по въпроса.
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеПравилно, но трябва респектът да е взаимен... Скоро ме свали младо маце. Погалих я по влажното място и изведнъж - твърдо топче. Първо помислиш, че е шанкър..(ужас), а то - сребърна обеца (или както й се казва на това място). Ами да предупреждават, все-пак.
пп. Ако някой пита - нямам снимки.HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеДарин 0897042636
ВАЗ 2105
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеНе знам къде да пусна това, но си заслужава четирите минути.
Има някакво първично удоволствие, с което гледам такива инсталации.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар