Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изгорях лошо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изгорях лошо

Преди около месец брат ми си взе 450D на Канон, аз отдавна имам някакви мераци да си взема ДСЛР, но все не оставаха излишни пари, но след първата крачка от страна на братото, и страхотните промоций на Никон и аз станах притежател!
    Та изгорях много лошо с Никон D5000 с два обектива 18-55 и 55-200, понеже досега никога не съм имал истинска щракалка мисля, че като начало това е напълно достатъчно.
    Айде да ми е честито новото скъпо хоби

До: Изгорях лошо

Честито колега!
    Със сигурност не си изгорял, щом на Никон си се спрял!

Коментар

Честито, със здраве да щракаш
      Щракалката си е съвсем читава. Има с какво да ти запълва ежедневието дълго време.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ами честито.(А аз съм прекаран."Изгорях" преди време с Канон.)

Коментар

Мерси, на първо пипане е много готин, е D90 е доста по-удобен за държане, но е и по-скъп. Никон направо утепаха рибата с тази промоция, продължавам да се чудя дали не сбърках, че не взех 70-300, но за първо време и този е добре.

Коментар

Да ти е честит, снимай с здраве.

И аз горях, ама миналия месец с Pentax K-x и засега съм само с китовия, но ще си взема скоро 55-300мм, има добри оферти от Англия.

Коментар

Както се казва: Кеф,цена няма. Прави си удоволствието и хич не прави сметки.

Коментар

честито! добро решение за начало. е, 70-300вр е чудесен обектив, но и така си добре и хайде, пускай го вече "онзи" репортаж

п.с. :и гледай да не си го забравяш много по колите , че да не се изтърси така -без чанта , и да се потроши... и вообще - фототехника без надзор нр се оставя, а в кола - никога!
                не бързам за никъде...
                XJ 2.5TD '98

Коментар

Засега 55-200 ми е напълно достатъчен, макар че като изпълнение 70-300 дори на външен вид е класи по-добър, може би по-нататък може да се замисля. Хубавото на 18-55 и 55-200 е че и двата са на 52мм отпред така че мога да прехвърлям разни филтри и шукаритий от единия на другия.

Коментар

Неудобството да носиш 2 обектива се компенсира от това, че единия обектив е доста широкоъгълен и увеличава възможностите за снимки в тесни пространства. Благородно ти завиждам за него, защото лично аз много често имам нужда от такъв. Да си ги ползваш с кеф!

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
                      Та изгорях много лошо с Никон D5000 с два обектива 18-55 и 55-200.....
                      Е-е-е-ех! Дай, боже, всекиму. А това е блогът на един познат, който е голям почитател на Никон. Ще ти е интересно дори и само да почетеш, да не говорим за обмяна на мнения, относно консумативи, модели... Със здраве да си го ползуваш.
                      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X