Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гатанка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гатанка

Що е то? За какво ви кара да мислите?

Поздрави!
    Прикачени файлове
    Искам България чиста!

До: Гатанка

Изглежда като нещо доста увеличено...някакво влакно, вероятно с естествен произход. Даже първо си помислих за косъм.
    Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Наистина е доста увеличено, наистина е органично.

Иначе номерът е малко като теста на Роршах - всеки би могъл да види различни картинки. За мен несъмнено е ухилена физиономия, и то някак призрачна и даже зловеща. Затова ми направи силно впечатление да я видя "нарисувана" на... гърба на скакалец.

Та това е. Вероятно беше пресилено да се пуска в отделна тема. От друга страна, може би един ден и други колеги ще имат кадри, подходящи за различни фотогатанки.

Поздрави!
      Прикачени файлове
      Искам България чиста!

Коментар

Признавам си, че първо ми заприлича на гол мъж (по слипове де) застанал на пилон. После пък, секунда по- късно ми заприлича на стилизирано, ухилено лице.

Въобще, имаше някаква теория, за това кой какво разпознава и на какво оприличава разни мастилени капки... Аз винаги като съм гледал облаците съм виждал човешки лица или животни. Други пък там виждат стълби, кучешки колибки и т.н.

Коментар

На мен, в първата секунда ми запрелича на Варба. Но след 3 - 4 секунди ми запрелича на погледнат косум под микроскоп. И на мен по някога като погледна облаците ми запреличават на някви предмети.
          Колега я задай и друга гатанка.

Коментар

• Това са скрити картинки и въпросът е следният: По колко свраки виждате на всяка от последните 5 снимки. Първата е ясна - тя е само за въвеждане в мистерията .
            Бързам да уточня, че това не е истинска гатанка, тъй като и аз не знам отговорите.

Стана съвършено случайно. Допреди 2-3 часа се мотах из Южния парк, за да пробвам новата си придобивка, на която се радвам като хлапе (пак Канон, разбира се). Разни там опции, колко далеч хваща, как влияе прословутото трепване и т.н.

После, пред компютъра, си дадох сметка за скритите картинки. Те всъщност са психологически тест с предизвестен резултат: когато много нахъсано и съсредоточено търсиш нещо, започваш да го "намираш" и там, където го няма.

Доколкото разбирам работите, то и в живота е така...

Та, ако ви е любопитно, пробвайте се. Припомням - издирваме свраки из последните пет снимки.

Поздрави! Пожелавам ви много весело и радостно да посрещнете Новата година, а после Новата година 100% да заслужи това посрещане!
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от дядо Ники; 30-12-09, 17:39.
            Искам България чиста!

Коментар

Я аз да се пробвам !

1 - ясно
              2 - шест (6) виждам , за едното не съм сигорен какво е ...
              3 - седем (7)
              4 - пет (5)
              5 - единадесет (11)
              6 - 14 виждам , но е възможно и повече да има ...

Следващия ... да видим какво ще стане!

Коментар

Перо от птица?
                0884 987 137
                В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X