Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за организацията и набиране на средства за изложбата КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помощ за организацията и набиране на средства за изложбата КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

Добра новина!
    Фирма Авел се съгласи да ни помогне като предостави за изложбата БЕЗВЪЗМЕЗДНО необходимите ни изложбени конструкции.
    LZ1GYY
    0898 436 956

Коментар

До: Помощ за организацията и набиране на средства за изложбата КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

Гере, супер добра новина! Много позитивно ми подейства, явно е важно човек да не губи надежда Успех!!!

Коментар

Обикалях за материали за основа на снимките. Намерих коматекс с различни дебелини, но ми се струва неподходящ за целта, а и е по-скъп. Много ми хареса материала пенокартон. Хората в магазина казаха, че фотографите купуват именно от него. Има черен цвят с дебелина 5 мм и размери 122/244 и цена 12,60 с ДДС/кв.м. Т.е. един лист излиза някъде 38.00 лв.. Като гледам можем да поберем около 17 пъти формата А3 в един лист. Иначе казано ще ни трябват 6 листа за да има за всички снимки.
        Или като сума това е 6х38=228 лева.

В момента парите, с които няколко човека са обещали да помогнат дотук дори не покриват разходите за разпечатването на снимките. Но нямаме време и днес трябва да ги занеса и да ги пуснем, защото ще има много работа по тях.

Надявам се, че ще има и още хора, които имат възможност и желание да ни помогнат.
        LZ1GYY
        0898 436 956

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X