Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Врабчета
Свий
X
-
До: Врабчета
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеУдава! е правилният отговор.
Прав си,благодаря!Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
Много е трудно да оправяш правописни грешки, всички те псуват и викат: Тоя за какъв се мисли.....
Наистина ти се възхищавам!
Коментар
-
Коментар
-
Ето и една за жалост рядка вече у нас птича, но пък защитена.
Синигер:
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеПак казвам, че аз не съм професионалист.
Много съм далече от от фотографията!, недей да скромничиш
.
Къде ги набара тия сладури?
Коментар
-
Първоначално публикуван от denislav Преглед на мнениеТъй кат' гледам, доста си се приближил, недей да скромничиш
.
Къде ги набара тия сладури?
Врабчетата ги снимах около сервиза ми, а синигерчето на лозата в къщи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнениеВчера намерих в едни треви дребно шарено перце и се мъчих да го "макроснимам" на покривката. Дали пък не е от синигер?Поздрави!
...тя е "предателя" на ловците в гората...Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-07-08, 19:43.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Наистина изглежда да е това.
Благодаря и поздравление за детективската ти наблюдателност. Впечатлен съм.И още сега ще съобщя новината на други свидетели на перцето.
А пилето - предател или не - ми се струва готино. Такава една потайна скица...
Поздрави!Искам България чиста!
Коментар
-
Като четох за синигерите, "уловени" от Влади, се сетих за едни "кадри", които правих през изминалата зима.
Не са с много добро качество, че времето беше доста мрачно, правени са на северна тераса през балконската врата (със стъклопакет за "укритие"), а пък ползването на светкавица беше абсурд
.
Ето какво успях все пак да хвана с фуджи-то от "гощавката" на няколко синигера от една чинийка с месо (да синигерите обичат да си похапват мръвчица).
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеЕто и една за жалост рядка вече у нас птича, но пък защитена.
Синигер:
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение...
Ето какво успях все пак да хвана с фуджи-то от "гощавката" на няколко синигера от една чинийка с месо (да синигерите обичат да си похапват мръвчица).
На едни съседи на вилата така бяха наяли суджуците... Зимата вече, наредени суджуци на тел навън, за да поизсъхнат и покрити с дебел найлон отгоре да пази уж - през найлона целите суджуци на дупки и изядено вътре колкото докопалиSubaru Legacy Outback '98 2.5 AT
Коментар
-
Ето "фото-историята" на един врабец - премръзнал зрител на състезанието в с.Дълбок дол ("ГРАЦИЯ И МОЩ 2009" I КРЪГ 14-15 ФЕВРУАРИ).
След като се поразходи из сервизната къщичка до трасето и се опита да отлети през прозореца, хвъркатият гост беше уловен, за да бъде пуснат на свобода. Усетил топлината от човешката ръка, "мъникът" се отпусна и спокойно си заспа. След "фотосесията", беше оставен да си доспива в сламено "легло".proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар