Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Две дъги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Две дъги

Туко що видях нещо много рядко. Две дъги една над друга. За това реших да ги споделя, въпреки че за съжаление разполагах само с телефон и крайно неподходящ ъгъл, за да ги снимам
    Прикачени файлове
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Re: Две дъги

Наистина жалко че не си разполагал с подходяща техника,защото и така изглежда много впечатляващо.

Коментар

До: Две дъги

Ето ти от друг:
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
        Ето ти от друг:
        Точно четях твоята тема Това което ми се искаше е да снимам целите дъги, но между тези блокове май само фишай ме оправяше и пак нямаше да е естествено , дори и за сглобяване на панорама нямаше как да направя подходящи кадри.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Идвах от Люлин към Надежда и от моста на Бакърената се виждаха фантастично тъмно сив фон и на него двете дъги едната по слаба но другата сякаш светеше със страшно красиви цветове.И под тях блоковете на Надежда огрени от слънцето фантастична гледка
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Всъщност почти винаги когато има дъга те са две, заради пречупването на лъчите. Вероятно преди не си се вглеждал добре
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Я съм виждал три, една в друга!!!

Коментар

Да..и в новините съобщиха..жалко,че съм проспала гледката..

Коментар

И аз им щтракнах едно фото.За съжеление от нащо джам,не се виждаха целите.
                  Прикачени файлове
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Гледал съм много дъги но такава двойна и на фона на градоносен облак отзад тъмносиво синьо а отпред двете дъги фантазия не бях виждал .Дедо Боже иска нещо да ни каже но ния не разбираме Аз ги гледах целите от земята до небето и обратно до земята от моста на Бакърената се виждаха от край до край
                    Последно редактирано от Стария; 24-03-08, 18:43. Причина: бех замаян от гледката
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

И аз успях да ги спимам , макар че бях в час
                      Беше наистина уникално, вали силен дъжд ,две дъги и да грее слънце
                      Снимките са от телефон ...
                      Прикачени файлове

Коментар

Никой не каза дали е минал под дъгата
                        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                          Никой не каза дали е минал под дъгата
                          Аз щтракнах един самолет точно докато е в по-ярката дъга(от моя гледна точка де ), но нищо не си личи . После минаха още два докато я зяпах и съвсем ми стана тъпо, че нямам по-свястна техника под ръка .

Коментар

Е, вече не са самолети, а самолетки
                            Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Така като гледам ъгъла на снимките....ма много комшии сме се събрали тук.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X