Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Портретна фотография

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Портретна фотография

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
    За какво ви е този Хелиос
    По същата прочина ,поради която и колата ми е на 30 години.
    Ако искаш можеш да ми подариш нещо друго
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
      По същата прочина ,поради която и колата ми е на 30 години.
      Ако искаш можеш да ми подариш нещо друго
      Трудно се намира за подарък, а цената http://www.photovideo.biz/%D0%BE%D0%...0%B1%D0%B0-m42 - не знам от резба M42 конвертора за к байонет на каква цена е , а и дали се намират лесно преходниците
      Последно редактирано от Marin Stoyanov; 12-05-17, 07:28.
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Там където си намерил обектива го има и адаптера за 35 лева.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
            Трудно се намира за подарък, а цената http://www.photovideo.biz/%D0%BE%D0%...0%B1%D0%B0-m42 - не знам от резба M42 конвертора за к байонет на каква цена е , а и дали се намират лесно преходниците

Не беше за теб.
            Подаръка го исках от Иво
            Аз Хелиос си имам, ще си взема преходник.

ПоспеПис : От кои сайтове за съхранение на снимки мога да качвам линкове във форума ?

A1+

Коментар

Аз от известно време ползвам Flikr и съм що годе доволен.Почти успява да ми запази качеството такова, каквото е и на компа ми...Това последното между другото е доста важен момент.Тоест там където ще качваш снимките си, да не ги омазва софтуера...
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                Аз от известно време ползвам Flikr и съм що годе доволен.Почти успява да ми запази качеството такова, каквото е и на компа ми...Това последното между другото е доста важен момент.Тоест там където ще качваш снимките си, да не ги омазва софтуера...
                Благодаря Любо.
                Ще си направя регистрация там да пробвам.

A1+

Коментар

Ванка, ако купуваш адаптер от ибей, виж за производството на Pixco или Fotodiox. По разните форуму ги препоръчват като за най-точно физическо изпълнение, без луфтове и грешки в размерите. Мисля, че в единия от линковете, които съм дал по-горе, Фотодиокса може да се намери и в българско.
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                    Благодаря Любо.
                    Ще си направя регистрация там да пробвам.
                    За там се изисква да си направиш първо имейл поща в Yahoo и после се регистрираш вече в Flikr...
                    NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                      Ванка, ако купуваш адаптер от ибей, виж за производството на Pixco или Fotodiox. По разните форуму ги препоръчват като за най-точно физическо изпълнение, без луфтове и грешки в размерите. Мисля, че в единия от линковете, които съм дал по-горе, Фотодиокса може да се намери и в българско.
                      За съжаление не ще мога да пазаря в нета ... блокирана ми е картата
                      Ще взема от тук , някое от препоръчаните .
                      Имам и фотоснайпер на Зенит, ще си поиграя и снего след като взема преходник

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                      За там се изисква да си направиш първо имейл поща в Yahoo и после се регистрираш вече в Flikr...
                      Да разбрах вече ... за момента не ми се занимава точно с това

A1+

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:0056.jpg
Прегледи:1
Размер:1.09 МБ
ID:5752874
                        Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Драго, ...защо горната половина на модела е толкова червена, да няма температура човека...
                          NISSAN FOREVER

Коментар

Aми имаше един чадър над главата му и от него и все пак петък вечер

Име:058.JPG
Размер:1.11 МБ
ID:5752885
                            Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Може би някакъв сенник придава този цвят или чадър. Иначе аз не бих инвестирал толкова пари в Хелиос и преходници. Никор. 50мм 1.8Д мисля е поне десетина пъти по - добър. За малко повече пари пък може да се вземе старата Сигма 50мм, която за смешните си пари рисува много прилично и е остричка.

Име:DSC_0184~2.jpg
Размер:445.3 КБ
ID:5752886
                              Ако е машина, нека бъде немска!
                              XJR 1200
                              ETZ 150
                              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                                Може би някакъв сенник придава този цвят или чадър. Иначе аз не бих инвестирал толкова пари в Хелиос и преходници. Никор. 50мм 1.8Д мисля е поне десетина пъти по - добър. За малко повече пари пък може да се вземе старата Сигма 50мм, която за смешните си пари рисува много прилично и е остричка.
                                Никора , струва 300 лева, а моя апарат е на микро 4/3, та и за там преходник , още пари. Хлеиоса го имам, преходника 40-50 лева. Ха сега коя математика е вярната? Знам че не е най-доброто на света, а и нямам претенции за качество . Всеки да си знае чергата

https://drive.google.com/drive/folde...0lVenVnSHVWOVk

A1+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X