Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Безплатен фотограф за абитуриент

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Безплатен фотограф за абитуриент

Здравейте,
    Първо искам да кажа че ако темата звучи като реклама-изтрийте я.

Присъствах на разговор между две девойки. Едната го била закъсала с обувките за предстоящия абитуриентския бал и сега щяла да ходи с майка си до Италия. Другата вече е готова с всичко, само трябвало да внимава с килограмите, защото роклята и струвала ХИЛЯДА И ПЕТСТОТИН ЛЕВА.

Замислих се за парите които се харчат. Замислих се и за тези които не могат да си позволят никакви рокли или обувки. И ми дойде идеята, да направя подарък на някой като му снимам абитуриентския бал напълно безплатно.
    Нямам никого в предвид. Няма значение дали ще е момче или момиче. Все още не зная свободните си дати, така че при повече желаещи ще избера абитуриента (той, тя) който е в свободен за мен ден.
    Пишете ми ако познавате някой който не може да си позволи, а иска да има спомен от бала си. Няма значение дали детето е сирак или родителите му нямат възможности.
    Разпространявайте, попитайте познати и ми пишете.

От: Безплатен фотограф за абитуриент

Поздравления за добрата идея! Изключително благородно! Ще следя темата с интерес. А при желание на повече хора да се включат, помощта може да се разшири и по отношение на тоалет и транспорт. Но най-важно е да се намери подходящо дете

Коментар

Мога да осигуря транспорт в рамките на София. Само в комплект с фотографа, подел инициативата. Аз за дата съм лесен за стиковка

Вариант 1: КИА Соренто модел 2013г.

Вариант 2: Форд Гран Торино четири врати 1972г.

Коментар

Ихааа, супер и благодаря много. Ще го имам в предвид. Сега целта е да се намери абитуриент, който има нужда от нас!

Коментар

Инициативата е страхотна!
          Ако някой има кандидат за Варна ще се включа с удоволствие, въпроса с датите стои по същия начин.
          Има вариант вместо да се снима изпращане, да се направи фотосесия на друга дата.
          Четете книги, не вестници!!!

Mitsubishi Pajero Sport 2,5TD 1999

Коментар

Всяка година една група мотористи от София, организират ескорт на абитуриентите
            от дома за сираци в с.Доганово. Незнам дали и тази година ще се продължи традицията създадена от тях.
            Последно редактирано от drago varvar; 03-02-14, 22:44.
            Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Много хубава инициатива, поздравления за което !
              .

Коментар

Re: Безплатен фотограф за абитуриент

Много благородно колега. Идеята Ви е страхотна.

Коментар

Абитуриентски бал в дома с. Доганово тази година е на 24.05, който иска да направи на една абитуриентка безплатни хубави снимки, да заповяда. Ще правим мото ескорт, сигурно ще има и хора с фотоапарати, но всичко е благотворително, ако човек иска да участва.
                  "След разговори с директорката последната информация е следната :
                  Трябва да сме училището в 14 часа на 24 май.
                  Да се видим с децата и в 15 часа или 15 и нещо да откараме девойката в гимназията.
                  Сборен пункт - бензиностанцията Лукойл на Цариграско шосе след черната котка/ в 13 часа. Виждаме се, правим уточнения за предвижването до там и 13:20 потегляме .
                  Мястото е удобно и комуникативно - както от центъра , околовръстното или от друго място"
                  Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Страхотна и наистина благородна идея, дано има повече хора като Вас!

Коментар

Включвам се и аз! Ако някой има нужда да пише на лични!
                      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Да отправя и аз моите поздравления за идеята!
                        Наближават баловете ....
                        ....
                        Това с 1500-те лева ... малко не го разбирам , защо е нужно ... вероятно ми е от чергата.
                        Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Изпратих ме я девойката, беше много зрелищно. Снимките съм качил директно от апарата чрез wifi и не съм ги обработвал нито намалявал.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0029.jpg
Прегледи:1
Размер:175.8 КБ
ID:5662195

Име:_DSC0022.jpg
Размер:160.5 КБ
ID:5662198

Име:_DSC0019.jpg
Размер:181.1 КБ
ID:5662201

Име:_DSC0001.jpg
Размер:127.2 КБ
ID:5662206

Име:_DSC0002.jpg
Размер:179.3 КБ
ID:5662207

Име:_DSC0005.jpg
Размер:163.3 КБ
ID:5662208
                          Последно редактирано от drago varvar; 24-05-15, 19:19.

Коментар

http://vbox7.com/play:d497104831

Коментар

Яка работа, но клипът във V box не може да се изгледа!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X