Обява

Свий

Няма добавени обяви.

На фото-лов за котки

Свий

X
- 

От: На фото-лов за котки

И ракията ми щяха да изпият, и биратаПървоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеГагич, тия ше ти изядат и ушите май.  Страшна напаст - отивам да си зазимя вилата и заварвам двора пълен с котенца. Котето, което "завъдихме" лятото вече пораснало, окотило и си довело "вкъщи" потомството. Седнеш на маса отвън, те се катерят по тебе или направо скачат от земята на масата и почват да стъпват в чиниите, да събарят чаши и да опитват всичко дали става за ядене. Щом отвориш врата се шмугват вътре и после ги заварваш по леглата и къде ли не. Спъваш се в тях, настъпваш ги... Добре, че не бяха бълшиви. Лошото е, че всяка година "завъждаме" по едно появило се отнякъде коте, на следващата година то и потомството му ги няма... дано поне част от тях да оцелява. Много ги снимахме, ама нещо не мога да открия всички снимки: Страшна напаст - отивам да си зазимя вилата и заварвам двора пълен с котенца. Котето, което "завъдихме" лятото вече пораснало, окотило и си довело "вкъщи" потомството. Седнеш на маса отвън, те се катерят по тебе или направо скачат от земята на масата и почват да стъпват в чиниите, да събарят чаши и да опитват всичко дали става за ядене. Щом отвориш врата се шмугват вътре и после ги заварваш по леглата и къде ли не. Спъваш се в тях, настъпваш ги... Добре, че не бяха бълшиви. Лошото е, че всяка година "завъждаме" по едно появило се отнякъде коте, на следващата година то и потомството му ги няма... дано поне част от тях да оцелява. Много ги снимахме, ама нещо не мога да открия всички снимки:

В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
 Коментар
- 

Защото е бебче още. Сигурно ще му се сменят очичките. Веско, при теб ли са тези мъници?Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеВеско, страхотни котараци...първата ме кефи особено...с тия тъмно сини очи... 
 Коментар
- 

А, те си бяха там...в един от малкото оцелели варненски дворове из центъра /естествено - безлюден/. Номера беше как да ги накарам да погледнат камерата, без да се разбягат и изпокрият. Получи се, след като изрекох древна фотографска магия:Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеИ как ги накара да се накатерят там ? ?
 "Я гледайте от къде ще изхвръкне птиченцето..." 

Тази съм я пускал, но е любимата ми снимка на моята Зиса, когато още беше малко пухче:

Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар