Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На фото-лов за котки
Свий
X
-
- 2 likes
Коментар
-
Пред блока имаше котка, която стоеше така и се оказа , че има астма. След лечение с кортикостероиди , спря да използва тази поза .
-
Хм... Те персийките, по принцип ги водят със склонност към дихателни проблеми. Първата ми персийка умря от някакво белодробно увреждане, нелечимо според ветеринарите, на 11 г. възраст. Но тя не заставаше така. За сметка на това доста от децата ѝ така правеха.
-
Според доктора , било хроничен бронхит, който преминал в котешка астма ... било е страшен късмет че сме я спасили .
-
-
Последно редактирано от blackfirefly; 28-09-22, 15:15.Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
- 2 likes
Коментар
-
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
- 3 likes
Коментар
-
Ами, вътрешната ми борба е винаги между стремежа към по-ниско ISO (с цел - по-малко "шум" в jpeg) и по-висока скорост, за да са по-остри снимките, особено на движещи се обекти.
То, затова и все възможно "по-светли" обективи си търся.Последно редактирано от nickbochev; 09-10-22, 04:41.
-
Да де, ама като са светли фокуса е с 2см дълбочина и останалото е мазньоч. Отделно дето максимално отворени не са баш на оптимума си като рязкост - трябва си поне 1 стоп надолу, по-често 2.
Играх си тук (за други цели) с един 135/2.0, и го ползвам на... 5.6 предимно. Но за видео камера с яко увеличение над бюро - да си човъркам електронните платки че и това стана с часовникарски размери вече, а ЕГН-то си става все по-архаично, нарабар със зрението.
-
То е ясно, че е компромис, но на мен основната ми цел е, докато снимам на закрито, да не святкам на хората (артисти, мязиканти, спортисти) в очите, както правят доста репортери, че и професионални фотографи (имам предвид такива, които с това си изкарват доходите).
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар