Предлагам да си направим една тема-галерия с любимия ми жанр - репортажна фотография по актуални обществено-политически теми т.е. press фотография или фотожурналистика. Пък и повечето май си снимаме разнообразни видове репортажни снимки. Все пак ми се иска тази тема да е точно за press фотография, а не просто какъв да е репортаж. Така или иначе последните дни у нас предлагат едно съвсем широко поле за упражнения в този вид снимане, даже гледайки Фейсбука всеки втори се упражнява по тази тема къде добре, къде не толкова.
Аз ще започна с някои мои снимки от последните две седмици надолу. Също моля, макар и снимките да са по обществено политически теми, тук да дискутираме само фотография - има си друг форум за политика. Ако някои иска да изрази политически пристрастия, нека се опита да го направи в снимките си, както всеки фотограф го прави съзнателно или не. Както и нека не оспамваме темата с всичките снимки от картите си...

Аз ще започна с някои мои снимки от последните две седмици надолу. Също моля, макар и снимките да са по обществено политически теми, тук да дискутираме само фотография - има си друг форум за политика. Ако някои иска да изрази политически пристрастия, нека се опита да го направи в снимките си, както всеки фотограф го прави съзнателно или не. Както и нека не оспамваме темата с всичките снимки от картите си...

Коментар