Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво заснех днес ...
Свий
X
-
От: Какво заснех днес ...
Когато последния път гледах рибари там (преди 10 години) вадеха буквално през половин минута (не се майтапя) някакви половинметрови които въобще не им знам марката. Сега обаче тия нищо не извадиха през всичките 25 минути които бях тамПървоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеИ какво трябва да кълве по тия географски ширини?
На брега имаше изхвърлено едно около метър и двайсет, още не се беше разложило. Беше по гръб, относително дълго тънко тяло но с доста широка трапецовидна глава (предполагам изглеждаше по широка от нормалното поради лежането по гръб и отпуснатите като ветрило хриле).
Иначе какви видове има е описано ТУК (графа "Inshore").Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
СТРАХОТНО!Класика сега ще кацне на десктопа,ако немаш нищо против!Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнениеОт състезанието на Пеко:
DSCF9669 by Sabin Kolarov, on Flickr
Снимката е директно от апарата без каквото и да е пипане.
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Готино, Пламене! Само на втората, според мен, трябваше още малко да свалиш скоростта.Първоначално публикуван от Пламен Пенов Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]828691[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]828692[/ATTACH]
По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!
Коментар
-
Свалих я, ама обектива се напълни с пръски от водопада и не е за показване.Първоначално публикуван от a100 Преглед на мнениеГотино, Пламене! Само на втората, според мен, трябваше още малко да свалиш скоростта.
Няма значение колко бавно се движиш и колко дълго вървиш. Важното е да не спираш. - Конфуций
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.
Коментар