Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво заснех днес ...
Свий
X
-
От: Какво заснех днес ...
Я виж как вече ти правят впечатления тези неща.Браво!Интересни места, но нeма фокус и водЪта ще изтече нанЕкъде...
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеЯ виж как вече ти правят впечатления тези неща.Браво!
Добри учители!
Коментар
-
То направо вади очите,как няма да прави впечатление!И човек виждащ снимка за първи път,ще му се видят мътни!Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеЯ виж как вече ти правят впечатления тези неща.Браво!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
На първо място се зарадвах, че на колегата му прави впечатление кривия хоризонт, защото доста сме говорили за това при неговите снимки и чак на второ място за недоброто фокусиране...Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеТо направо вади очите,как няма да прави впечатление!И човек виждащ снимка за първи път,ще му се видят мътни!
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
-
Да...темата е какво заснех, но тук обикновено дори и извън нарочните теми за критика, колегите си позволяват/в това число и аз / да правят коментари относно качеството на заснетото.Това обаче не е нещо за което даден автор би трябвало да се сърди.Всичко е от добри чувства и от желание да се помогне на снимащия да прави по-добри снимки.Тоест ...градивна критика, а не присмех и подигравка!Първоначално публикуван от valsodar_rn Преглед на мнениеТемата не е ли КАКВО заснех?
Ти да не би да предпочиташ да продължаваш да снимаш хубави неща, ама с крив хоризонт или пък с лош фокус.Надали...
Аз лично бих се радвал на всеки един мой кадър , където и да е постнат, да се дават мнения и препоръки...така вървя напред, защото аз виждам нещата по един начин, но когато един кадър се види през призмата на поглед и разбирания на няколко човека и истината лъсва..., а тя е винаги някъде там...по средата.
Това поне на мен ми помага да вървя напред...
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар