Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво заснех днес ...
Свий
X
-
От: Какво заснех днес ...
Ъ-ъ-ъ-ъ, втората и третата снимка със статив ли ги правиш или някак на ръка? Преди време опитвах на една F1 да снимам болид от ръка с този ефект, ама някак не ми се получи... Е и дистанцията си беше бая по- голяма, но въпросът ми е за принципа.Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеМалко банален софийски street около Руски паметник...Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
От ръка са. На мен лично би ми било доста трудно да се въртя със статив. Евентуално бих могъл с монопод, ако камерата и обектива са по-тежички, но в случая не са. Иначе, основното е да нацелиш подходящата скорост, според движението на обекта. Другото е въпрос на тренировка и на това как ти е удобно и как си по-стабилен да се въртиш. На мен ми е най-лесно да се въртя от кръста, като рамене, ръце и камера заедно следят обекта. Тези са снимани на 1/80, понеже возилата се движеха доста бавно през дупките. За F1 може и на по-висока.Последно редактирано от stargazer; 28-03-14, 20:28.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Клише не клише, за мен това място е свързано с доста силно емоционално преживяване.Така, че...БЛАГОДАРЯ!!!Първоначално публикуван от green Преглед на мнениеАбе сигурно е клише вече....ама да се запиша и аз
[ATTACH=CONFIG]695889[/ATTACH]
Много ми се иска да я снимам залята с вода, ама като гледам тази пролет май няма да стане, че е доста ниско нивото на язовира
Освен ако няма някакви супер обилни пролетни дъждове, че да се напълни Жребчево...
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Скоро ще пробвам. Имам сапунерка, ама имам и желание.Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеОт ръка са...Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Кога е правена снимката? Интересува ме това ли е нивото на водата в язовира?Първоначално публикуван от green Преглед на мнениеАбе сигурно е клише вече....ама да се запиша и аз
[ATTACH=CONFIG]695889[/ATTACH]“Светлината не чака никого. Или си там, или пропускаш. Завинаги.” - Кен Рокуел
Коментар
-
Според мен е правена сега...и то съвсем скоро.Само, че...за съжаление силно ме съмнява, че нивото ще се вдигне толкова, че да залее църквата както е била заливана друг пътПървоначално публикуван от Atanas Jordanov Преглед на мнениеКога е правена снимката? Интересува ме това ли е нивото на водата в язовира?
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
-
От преди три дена е! Много хора го чакат това ниво да се вдигне, но не изглежда да се случи скороПървоначално публикуван от Atanas Jordanov Преглед на мнениеКога е правена снимката? Интересува ме това ли е нивото на водата в язовира?
''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
-
Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 30-03-14, 16:06.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Ей тази е станала супер. Моториста и мотора много готино се открояват на зеления фон и се насочва вниманието точно към тях.Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]697092[/ATTACH]
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар