Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е морето днес
Свий
X
-
От: Какво е морето днес
За нищо Вили!Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеОооо, много готино, Ачо, благодаря ти!
Не бре,просто си взех малко по-сносен телефон.Та сега щракам по свободно!Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнениеЕеее, браво, сменил си времето на щракане и си уловил момента, много по- добре от обичайните...
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Така е!Винаги зимата ми е по-готино,точно поради тази причина!Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеЗа мен морето без хора край него,е винаги по-красиво!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Може ли да си самоподаря тези прекрасни снимки за рождения ми ден, който бе на 12 февруари... Морето за мен е обич, безкрайност, живот, емоция, романтика, красота...когато съм при него отлитам в Рая и даже не мисля...само съзерцавам и душата ми е щастлива...Ако позволиш - за мен нека да са тези снимки. Извинявам се за нахалството...но ги искам за подарък, ако имах възможност бих живяла до прекрасното море, понякога сърдито и сиво, понякога светло и красиво до неописание....Сега като си мисля...морето е грехът да го обичам повече от всичко, освен детето ми. Благодаря за темата. Всъщност, тя е единствената, за която съм абонирана. Приятен ден и дано Бог ми даде щастието, макар и на стари години да живея поне за малко до пясъка и вълните.
Коментар
-
Нямаш никакви проблеми Дан,която снимка искаш тази си вземи.И нека всичко което си пожела,да ти се сбъдне!Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеМоже ли да си самоподаря тези прекрасни снимки за рождения ми ден, който бе на 12 февруари... Морето за мен е обич, безкрайност, живот, емоция, романтика, красота...когато съм при него отлитам в Рая и даже не мисля...само съзерцавам и душата ми е щастлива...Ако позволиш - за мен нека да са тези снимки. Извинявам се за нахалството...но ги искам за подарък, ако имах възможност бих живяла до прекрасното море, понякога сърдито и сиво, понякога светло и красиво до неописание....Сега като си мисля...морето е грехът да го обичам повече от всичко, освен детето ми. Благодаря за темата. Всъщност, тя е единствената, за която съм абонирана. Приятен ден и дано Бог ми даде щастието, макар и на стари години да живея поне за малко до пясъка и вълните.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар