Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е морето днес
Свий
X
-
От: Какво е морето днес
Ама тая е много сладка.Браво!Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]625363[/ATTACH]Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
-
Благодаря, дори съм я пуснал в дир.бг, там има конкурс и ако сложите по едно рамо с гласуване, няма да ви се разсърдя.Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнениеАма тая е много сладка.Браво!
[ATTACH=CONFIG]626485[/ATTACH]
После ще помоля модераторите да зачистят тази тема. Конкурса приключва на 30-09.
Коментар
-
Ама как се прави това че много не ги умеем тия работи,но бих и то с удоволствие за тебе!Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеБлагодаря, дори съм я пуснал в дир.бг, там има конкурс и ако сложите по едно рамо с гласуване, няма да ви се разсърдя.
После ще помоля модераторите да зачистят тази тема. Конкурса приключва на 30-09.Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Коментар
-
Готово!Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеБлагодаря, дори съм я пуснал в дир.бг, там има конкурс и ако сложите по едно рамо с гласуване, няма да ви се разсърдя.
После ще помоля модераторите да зачистят тази тема. Конкурса приключва на 30-09.
Намираш снимката, щтракаш върху нея за цял екран и в горния ляв ъгъл щракаш "Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнениеАма как се прави това че много не ги умеем тия работи,но бих и то с удоволствие за тебе!
" бутон..
Коментар
-
Не, няма нужда от никаква регистрация!Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнениеЗначи хбез регистрация?
Просто намираш снимката, кликваш върху нея да стане голяма и гласуваш в горният ляв ъгъл.
Коментар
-
Нееее,29 са.Преди регистрацията ми даде 26-тия и сега 29-ия.Ще фанем и други тука!
И на Чинела-УСПЕХ!Последно редактирано от suzuki team; 13-09-13, 20:43.Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Коментар
-
Вече са 30Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнениеНееее,29 са.Преди регистрацията ми даде 26-тия и сега 29-ия.Ще фанем и други тука!
0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Аз съм от вече "фанатите", но снимката си заслужава популяризациятаПървоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение...Ще фанем и други тука!
Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Даааа,определено.Още в първия миг в който я видях измежду другите,и направо ми легна на сърцето!!!Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеАз съм от вече "фанатите", но снимката си заслужава популяризацията
Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар