Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е морето днес
Свий
X
-
От: Какво е морето днес
Има има,днес е много приятно на морето!Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнениеИма надежда
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Жена ми сега е в Несебър и твърди, че миналата година на 29 април е правила първия плаж.Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеИма има,днес е много приятно на морето!
Обаче сега ми казва, че е абсурд да се мисли за плаж с резливия постоянен вятър.
Коментар
-
За плаж не става,вятъра североизток и наистина леко реже но пък за мАторя е идеално и след малко отлитам към СтранджатаПървоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнениеЖена ми сега е в Несебър и твърди, че миналата година на 29 април е правила първия плаж.
Обаче сега ми казва, че е абсурд да се мисли за плаж с резливия постоянен вятър.
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Браво,любимият ни Попски плаж направо се замечтах за лятото!
Последно редактирано от scorpion1972; 22-04-13, 22:34.Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
А едно време какво беше,народ,заведения, ведомствените станциите кипяха!На мен лично вече не ми харесва,всичко наоколо е разбито и с този огромен паметни Коста делкрокоПървоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеБраво,любимият ни Попски плаж направо се замечтах за лятото!
Ама всеки както си го харесва
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар