Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Камера Go Pro

Първоначално публикуван от lubomir880 Преглед на мнение
    Да попитам нормално ли е батерията на силвъра да ми пада за 40 мин режим видео ?
    Ако ти е относително стара батерията, включени ти са нонстоп Protune и WiFi (App или Remote) снимаш на макс резолюция, то тогова там някъде се получава.
    Моята камера също е силвър едишън, но без тези неща батерията (доста използвана, но оригинална) издържа обаче час и половина непрекъснат запис. Има и други неща, които влияят на продължителността.

п.с.
    Някой да има опит с неоригинални батерии да сподели как се държат?

Коментар

Днес ми пристигна едно сетче и вътре има батерия ще я пробвам и ще споделя. Само не разбрах коя е най подходящата резолюция за снимане аз съм с 3+ блек едишан. А ето го и комплектчето Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1391004169511.jpg
Прегледи:1
Размер:80.2 КБ
ID:5558776

Коментар

Да се включа и аз относно батериите. Като си взимах моята камера (Hero 2) дойде с батерия, която ми издържаше има-няма 20 минути, явно беше някаква дефектна, та си взех нова батерия Wasabi Power(японска). След това си взех и допълнителната батерия, която се слага на гърбът на камерата, та имах възможност да направя сравнение между оригинална батерия и такава Wasabi. Та въпросната батерия се държи много добре, а и другият плюс е че е 1400 mah, а оригиналните са 1100 и съответно издържа повече време. Доволен съм от нея и предполагам, че и за 3-та версия на камерата ще е със същото качество. В интернет може да се намерят, а и са под 10 долара .

Коментар

Добър ден на всички,
          от скоро и аз се сдобих с камера Gopro Hero3+ Black Edition, тази събота я пробвах на боровец как снима, но майче аз греша,
          Проблема ми е следния направих настройки по моя преценка, но може би е грешна. Едно клипче от 5 мин ми е с размер 1,7 гб, като го сваля на компютъра и го пусна да го гледам клипчето върви на забавен кадър. Ако може някой да помогне и да даде съвет ще съм много благодарен, защото от такава техника си нямам никаква представа
          Благодаря ви предварително !

Коментар

Някой ще каже ли имали опция да не разделя видеото на клипчета от по 17 мин. Поне моето го про херо 3+блек ги разделя така.

Коментар

Първоначално публикуван от hamann24 Преглед на мнение
              Някой ще каже ли имали опция да не разделя видеото на клипчета от по 17 мин. Поне моето го про херо 3+блек ги разделя така.
              Всички са така, моето ги разделя на 17,5 мин, с цел да не получат големи и тежки файлове.
              Аз основно снимам на 1080p, 30fps и тези 17,5 мин правят около 2GB файл!!!
              Какъв е проблема в случая и защо искаш да не ти е разделено видеото.

Коментар

Според мен, ако материала който ще правите е за качване в Ютуб няма смисъл да снимате на големи разделителни способности. От там ги мачкат така или иначе поне 7-8 пъти, така, че качеството си заминава. Отделно 90% от преглежданията са с резолюцията която се предлага по дефолт, тоест най ниската.
                Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от santiray Преглед на мнение
                  Всички са така, моето ги разделя на 17,5 мин, с цел да не получат големи и тежки файлове.
                  Аз основно снимам на 1080p, 30fps и тези 17,5 мин правят около 2GB файл!!!
                  Какъв е проблема в случая и защо искаш да не ти е разделено видеото.
                  Няма проблем просто не знаех че всики ги разделях мислех че аз не правя нещо като хората. Аз снимам на 1080р, superview 30fps и ги разделя на 17.26мин. с големина 3.7GB А до колегите на които им дава забявен кадар или забива(прескача) пробвайте с друг плеяр аз така се бях стреснал че като снимам с 1080р, 48 или 60 fps и ми цикли картината и си викам бати умрялата камера но се сетих да пусна клипа с КМ плеяр и всичко си беше ок.

Коментар

Първоначално публикуван от hamann24 Преглед на мнение
                    ....А до колегите на които им дава забявен кадар или забива(прескача) ....
                    Кодеци ...
                    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Снимането на ''забавен кадър'' тоест каданс над 24 кадъра в секунда предполага че клипчетата не са предназначени за директно гледане... а за обработка с монтажна програма... същото важи и за протуне.
                      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Я кажете сега има ли съществена разлика между NTSC и PAL и защо като кача в ютуб клиповете ми са с ужасно качество а иначе гледам че има клипове с перфектно качество.

Коментар

Явно ти се пускат автоматично с най гадното качество.. това е от настройките на ютуб..там има и инструкции за оптимално качество!
                          Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

С ютуб се оправих просто бях качил един клип през приложението на смартфона днеска истрих качения клип и го качих на ново но през компа и всичко си стана 1 към 1. За NTSC и PAL ще сподели ли някой на кой формат е по добре и имали разлика освен броя на кадрите.

Коментар

Ако ще снимаш само навън- няма разлика.. но ако снимаш на лампи в България- кратните на херците на тока- 24(25), 48(50) а за Щатите- 30 , 60 кадъра в секунда

Коментар

Имам проблем с извличането на информация от GoPro Hero 3. След успешно заснемане на десетина видео клипа възникна проблем с micro SD картата - на дисплейя излезе съобщение "SD ERR". Поставих картата в компютъра, при което системата ме накара да направя форматиране, което не направих естествено. Вместо това опитах някакво възстановяване с програмата CardRecovery. Резултата са 115 файла в MOV формат(принципно камерата ги дава в MP4), но стартирането им е без успех - нито картина, нито звук.

Да допълня, че преди да имам достъп до компютър поставих картата в едно HTC, понеже исках да прегледам клиповете(там се появи съобщение "card damaged") - дали това не е причинило проблема?

Картата е Sandisk 64GB Class 10 SDXC.

Ако искате ще кача едно клипче, но са с доста големи размери.

Ще се радвам, ако някой даде акъл как мога да възстановя клиповете!
                                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X