Колеги, намерих една лента с снимки от моето детство (единствените ми снимки от тогава) и не зная къде да ги извадя? Лентата е промита.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде да си извадя снимки от едно време!?
Свий
X
-
От: Къде да си извадя снимки от едно време!?
Не се сещам в София да има ателие , в което да ти откажат.
-
Колко стара и какъв размер, до мен има фото , ще ги питам.
Казаха, че могат , щом е проявена.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Спас Спасов Преглед на мнениеАми ходих в "Коника" и ми казаха че апаратурата им е модерна и не може да работи с толкова стара лента...DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеКолко стара и какъв размер, до мен има фото , ще ги питам.
Казаха, че могат , щом е проявена.OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
Безвъзвратно отмина значи времето на лентовата фотография....кой ти е предполагал на времето какво ще стане! Като се сетя колко време като дете събирах левчета за КИЕВ ,а не беше ефтин-140 кинта!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеБезвъзвратно отмина значи времето на лентовата фотография....кой ти е предполагал на времето какво ще стане!ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеДобрите фотофилми имат над 200 линии на мм. Това за 24/36мм кадър прави еквивалента на 34.5 мегапиксела.
Не е далече времето.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Прилично сканиране на негативен филм във ФОТО ДЕКОВ на ул. "Цар Иван-Асен II". Ако дадения пост се приеме за реклама, моля да бъде изтрит. А иначе дори за изложба лайка формата се сканира с 18-20 МР.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеКойто иска такава резолюция и има парите, и сега мисля не е проблем да се снабдиш с такова цифрово.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар