Кой ти казва че е счупена? Сервитьорката? Да-да! Тя така си беше!
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Мдам, не е лесно да уловиш мига... Сетих се за тази тема като видях долната снимка (пише си, че не съм аз автора... за съжаление) Тя е с доста висок рейтинг в Airliners.net. Като я гледам ми идва на ум колко условия трябва да съвпаднат и колко усилия коства да направиш от снимка - шедьовър. Да сгащиш "бръмбар на трънка" и да му бутнеш обектива между антените всеки го може - така наречената макрофотография. А тук трябва да си осигуриш достъп до летище, съответна техника, да следиш прогнозата за времето, защото за да хванеш тези кондензии трябва да си там рано сутрин,времето да е без вятър и с висока влажност на въздуха, да си подбрал точни настройки и обективи, защото тази снимка е правена през цялата полоса на летището - тази машина каца, а никой няма да ти позволи да се настаниш в началото на пистата,а си в далечния край, значи на най-малко 3 км...
Коментар