Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заигравки:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заигравки:)

Предлагам тук да качваме разни снимки,които сме пипнали в някоя програма.Аз отвреме на време чопля по някоя снимка в Photoshop напълно аматьорски,просто да видя какво може да стане.И ми е интересно,ако някой друг се занимава какво още може да се направи.
    Прикачени файлове
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Re: Заигравки

И аз някога се заигравах... ама вече пораснах:

Коментар

До: Заигравки

Само пробвах Натиснете снимката за да я уголемите

Име:O.jpg
Прегледи:1
Размер:95.2 КБ
ID:5040555 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dyzy_abv.bg.gif
Размер:1.75 МБ
ID:5040554
      sigpic

Коментар

Екстра са. А в мърдащата картинка (втората) нещо не ми се стори в ред и трябваше да се кокоря две три минути, докато загрея какво е то. Тук бях почнал да пиша кое е "нещото", обаче се сетих, че става хубава гатанка.

Значи кое най-ясно казва, че картинката е "правена"?
        Искам България чиста!

Коментар

Ехе.. И аз се занимавам от време на време с Photoshop, но повече обичам да си играя със снимките отколкото да рисувам. Ето и част от колекцията ми:
          ПП: тази е прекалено голяма за тук, а в момента нямам инсталиран шоп, затова я качих тук
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
            Значи кое най-ясно казва, че картинката е "правена"?
            sigpic

Коментар

Разбира се, нямам предвид това, че морето пред девойчето е застинало, а зад него шава. Прекалено очевидно е.
              Искам България чиста!

Коментар

То зад мен изобщо нямаше море ама неможах да задвижа предното, та си сложих шаващо отзад, интересното е, че успях да завъртя вълничките , обаче... не успя да се запамети така ама и без това изглеждаше още по - изкуствено...
                sigpic

Коментар

Не знаех, че си ти, но който и да е - добре изглежда.

А гатанката, която споменах, е в следното. Панталонът на отражението почти не е запретнат, или е запретнат значително по-малко, отколкото на оригинала.

Поздрави!
                  Искам България чиста!

Коментар

А това не е верно, даже ако се загледаш ще видиш, че са напълно идентични, копирах го и просто разделих образа на две, а тя иначе водата до там си стигаше
                    sigpic

Коментар

По-нередното е, че хоризонта и вълните са изкривени под един ъгъл, а вълничките отзад под съвсем друг
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Леле трябваше в някой съвсем аматьорски да се намеся... а тук... *баси, всички професионалисти
                        sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
                          Леле трябваше в някой съвсем аматьорски да се намеся... а тук... *баси, всички професионалисти
                          Хубава работа! К'ви професионалисти? Който гледа професионално, ще види как си разделила вълничките. Но при непрофесионално - обаче все пак внимателно - вглеждане, краищата на крачолите се люлеят с повърхността на люлеещата се вода. И отражението е късокрако, ако го сравниш с оригинала.

И не се терзай. Картинките наистина са готини, както вече имах възможността да отбележа.

Поздрави!
                          Искам България чиста!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3And2More_filtered.jpg
Размер:179.0 КБ
ID:5049244
                            ето и една от мен
                            SUZUKI SAMURAI
                            http://htftp.domainbg.com/icofresh/a...m/new-logo.jpg

Коментар

Много са красиви
                              [COLOR=#22229c][U][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/U][/COLOR][COLOR=red]Yamaha Raptor 700[/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X