Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фото - тренинг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фото - тренинг

Недейте да обърквате човека

Майкъл, щракай смело, и смело ползвай различните режими (автоматични) на апарата. Вече са учудващо добри, и в деня в който успееш да ги минеш снимайки на ръчно - ще си надобрял яко.

За пикасата - наистина е най-практичното нещо за качване на снимки. Виж си реглажите за качване на повече от една снимка, дали не са нагласени на нещо ситно (800 пиксела примерно). Регулира се в опциите. Сложи го на 1600 примерно.

И не на последно място - форумният софтуер определено също кълца снимките. Тъй че повредата може и да е в нашия телевизор.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
      Заложих на традицията и купих поредното сони.
      Казва се Sony NEX-5K Silver
      A честито от мен, Майкъл.Хората, които си му разбират се изказаха в темите , но според мен е най-важно да върши работата за която си го взел.Както виждам ,успяваш да се справиш
      Така ,че чакаме снимките от твоята любима Италия
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Експозицията, експозициятааа... не трябва да има бели петна

Коментар

Re: Фото - тренинг

Майкъл...аз моите си снимки не харесвам......чета и си викам брех това копеле как разбира и как лъже ...а то автора съм бил аз.....тъй че не ми се връзвай....!Щракай здраво.....!
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
            A честито от мен, Майкъл.Хората, които си му разбират се изказаха в темите , но според мен е най-важно да върши работата за която си го взел.Както виждам ,успяваш да се справиш
            Така ,че чакаме снимките от твоята любима Италия
            Приготвям се за Европата и всичко е на 6.
            Само с електронния преводач зациклиха нещата.

Коментар

Браво Майкъл. Снимките са хубави и като за първи път не виждам, защо се изисква такъв висок професионализъм.

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                Браво Майкъл. Снимките са хубави и като за първи път не виждам, защо се изисква такъв висок професионализъм.
                Бойко,
                гледам поне малко да вдигна ниво от досегашното.
                Утре вечер съм на нощни опити.

Коментар

Майк,
                  прочети тука дето съм качвал малко книжки, полезни са

http://htftp.offroad-bulgaria.com/turtey/photogpaphy/
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                    И не на последно място - форумният софтуер определено също кълца снимките. Тъй че повредата може и да е в нашия телевизор.
                    Всъщност май си прав. Като свалих последната снимка и я отворих с друга програма, изглежда далеч по-добре.
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ноща на музеите

Тази вечер излязах да потренирам нощни снимки.
                      Тръгнах по музеите и улиците, но имаша страшно много хора и трудно се снимаше.
                      Все пак направих разни експерименти.
                      Но сега като гледам, не съм доволен от снимките. Нещо не съм уловил тънкостите при нощното снимане.
                      Пак ще трябват упражнения.

................................................

Без светкавица

Коментар

Проблема е че нямаш статив или сложи апарата неподвижен ...не в ръцете....ще останеш изненадан...!
                        А и не му е тука мястото да споминам но на светло всички могат.......на тъмно се вижда кой- кой е.....сапунер vs DSLR
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                          Проблема е че нямаш статив или сложи апарата неподвижен ...не в ръцете....ще останеш изненадан...!
                          А и не му е тука мястото да споминам но на светло всички могат.......на тъмно се вижда кой- кой е.....сапунер vs DSLR
                          Имам статив, но не съм го ползвал никога.
                          Идеята ти да наглася апарата неподвижен някъде е по приемлива и утре ще опитам така.

Коментар

Можеш и сега на терасата...!

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                              Можеш и сега на терасата...!
                              Сетих се че имам 2 статива. Единия е малък с гъвкави накрайници и няма проблем при носенето.

ето снимки с неподвижен апарат на двора:

Коментар

Мисля, че ставаше дума да снимаш от статив, когато няма светкавица. Със светкавица не ти трябва статива.
                                ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                                СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X