Здравейте,някой може ли да ми каже нещо за блокажи на Диско 1???Казаха ми,че в някой английски саит имало,но не ми казаха в кой.Тук някой няма ли подробна информация???А и трябва ли да се сменят диференциалите или си остават същите???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Блокажи за Дискавъри
Свий
X
-
До: Блокажи за Дискавъри
Ами горе има бутон "търсене" напиши Блокажа на Land Rover Discovery1 .Първоначално публикуван от krasimir83 Преглед на мнениеЗдравейте,някой може ли да ми каже нещо за блокажи на Диско 1???Казаха ми,че в някой английски саит имало,но не ми казаха в кой.Тук някой няма ли подробна информация???А и трябва ли да се сменят диференциалите или си остават същите???
... опитай, може и да може.
http://www.paddockspares.com/scp/OFF...r_Lockers.htmlПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 16-01-10, 20:46.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
-
Първоначално публикуван от krasimir83 Преглед на мнениеЗдравейте,някой може ли да ми каже нещо за блокажи на Диско 1???Казаха ми,че в някой английски саит имало,но не ми казаха в кой.Тук някой няма ли подробна информация???А и трябва ли да се сменят диференциалите или си остават същите???
Избери си.
http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/category_1.htmlЗа заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Цената на блокажите
+
цената на доставката
+
цената на ремонта
-----------------------
май нема сми
П.С. Скитника си е много добре и без допълнителни "изгъзици"

Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
-
Блокажа никога не е излишен. Ако можеш да си го позволиш де. Все пак в сравнение с ARB са без пари. Със монтажа се справям успешно.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар