Здравейте колеги,от доста време ме гризе мисълта за ARB-AIRLOCKER и за двата моста.Доста неща направих по джипа и мисля това да е за последно.Интересуваме малко повече инфо. като например от къде може да се купят у нас,цена,надежност,някой купувал ли е монтирал ли е,и общо взето всичко свъзано с моята "настинка".Джипа е тойота хайлукс 96г. с два цели моста.Благодря ви предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ARB-блокажи за Тойота
Свий
X
-
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
До: ARB-блокажи за Тойота
Здравй колега!
Ние от Gladiator Offroad Technik сме официален вносител на ARB за България!
Предлагаме блокажи за твоя автомобил и преден и заден! Като задния подържаме на склад!
Обади се за повече инфо!
Димитърwww.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330
Коментар
-
Бих искал да чуя основателна причина да бъде изтрито мнението ми!
Тава е цензура и дори от конституцията е забранена.
Нека още някой да изтрие пост, който не противоречи на правилата на форума и ще търся лична отговорност.
Имам чувството, че тука модераторите си правят каквото си пожелаят.sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от kupona Преглед на мнениеБих искал да чуя основателна причина да бъде изтрито мнението ми!
Тава е цензура и дори от конституцията е забранена.
Нека още някой да изтрие пост, който не противоречи на правилата на форума и ще търся лична отговорност.
Имам чувството, че тука модераторите си правят каквото си пожелаят.
И ние, модераторите сме хора и правим грешки понякога. За което моля да ни извините.
Референцията към Конституцията на Република България е как да кажа... Приемам я на шега. И без закани и лични конфронтации, това ще Ви доведе единствено до възможността да четете като гост.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар