Обява

Свий
Няма добавени обяви.

цялостен тунинг

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • цялостен тунинг

    искам да питам Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 150 к.с. 2000г. мойе ли да стане 190-200 или повече коне и как?И влияели тожа на расхода и колко?
    Може ли някои да ми каже къде да си намеря спортно окачване за алфата и имали ощте да се продават амортисиори Bilshtein?

  • #2
    До: цялостен тунинг

    Влез в сайта на Алфа и попитай,но мисля че с чип мощност от още 40-50 кс.няма да стане.и без това този двигател е силно форсиран.Сдруги валове с променени фази на газоразпределянето и най -добре с по-яка турбина с по-голям турбонадув,мисля че ще се получи.

    Коментар


    • #3
      До: цялостен тунинг

      Благодаря за информацията,ще пробвам.

      Коментар


      • #4
        До: цялостен тунинг

        Rocky мисля , че щом искаш тунинг е малко тъпо да мислиш за разхода. Тунинговането на двигате независимо какво е винаги дава по - голям разход на гориво ,защото се пак се увеличава мощноста тва си дава промени в дебелината на джоба , дори промяната в цола на гумите дава разлика при разхода на гориво.

        Коментар


        • #5
          До: цялостен тунинг

          Разликата в конските сили на тая атмосферка е около 8-9-според мен не си струва,но има хора които биха ти взели парите без да се замислят за нищото,което ще направят.Може и да не успееш да усетиш разликата,ако принудително се наложи да си купиш ново еку.В повечето случаи е хибридно 1.5.5 и ако някой "майстор"се помъчи да го флашне със китайски флашер може да го умори завинаги.Една снимка на такова как изглежда от вътре,да си имаш представа с какво се захващаш.
          http://bgphoto.net/photos/30716/o633695644442945740.JPG

          Коментар


          • #6
            До: цялостен тунинг

            Колега за повече информация влез в http://clubalfaromeo.com/
            И аз имам 156 -ца само че 1.6
            Тук правят чип тунинг http://www.jtdpower.com/products_det...ake=alfa_romeo . Не бърникат в ЕКУ-то изтриват стария софтуер и слагат нов , но това вдига към 13 коня . И 1.8 не е 150 к.с. а е 140 или 144 в зависимост от модела.
            http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X