До: ЧИП ТУНИНГ
Сам си си отговорил на въпроса
Различни чипове различно повишаване на мощноста, просто търсиш оптималния вариант за теб. Повече мощност чрез чип води до по-бърза амортизация. Не знам колко ти е ново санта фе-то, но ако е на малко километри не те съветвам да му слагаш чип. Покарай го нека мине 50-60к км да се разработи хубаво и тогава. И не забравяй, че ако е гаранционно може да ти свалят гаранцията.
За филтрите не знам.
P.S. Внимавай, защото има доста измислени чипове....
Първоначално публикуван от PitchBlack
Преглед на мнение
Различни чипове различно повишаване на мощноста, просто търсиш оптималния вариант за теб. Повече мощност чрез чип води до по-бърза амортизация. Не знам колко ти е ново санта фе-то, но ако е на малко километри не те съветвам да му слагаш чип. Покарай го нека мине 50-60к км да се разработи хубаво и тогава. И не забравяй, че ако е гаранционно може да ти свалят гаранцията.
За филтрите не знам.P.S. Внимавай, защото има доста измислени чипове....

, в този случай компа се носи на едно място и с/у 50лв. се разпоява и на платката се запоява цокъл (който може да работи прецизно с поялник, може и сам да го направи). Ефект от чипа има само при турбо мотори, при атмосферните разликата е минимална, от 5-10кс и не си заслужава. При автомобили и джипове след 2001г няма чип, който се заменя по горе описания начин, там се променя софруерно през буксата, не е невъзможно, но вече не е толкова лесно и е малко по-скъпо.
. Относно притесненията ти за цената-няма да съжаляваш, никой от около 10-12 човека, които знам, че са взели от него не се оплакал още
, а някой от тях, направиха 2г от както ползват чипа
Коментар