Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въздушен филтър за МНОГООО прах

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въздушен филтър за МНОГООО прах

)) С два филтъра ще се видите в чудо Дизелите не обичат такива неща заради резонансите.
    Мотокарния комплект е голям, няма да влезе на мястото на щатния. Той си стои отвънка. На буренцето отгоре има една гъбка. Тя е просто покривче, да не влиза кво да е вътре. Вместо нея си струва да сложите циклонче от Беларус.
    Освен това ще е правилно да пуснете въздуховода от мотокара - да е по-голям, за да не удушите тойотата с увеличеното съпротивление на по-дългия и начупен нов въздуховод.

Коментар

ЕФТИНО прообвай с шапка от донапрен която се маже с масло -лепкаво и рядко-и всяка сутрин го переш с вода иверо като на МОТОКРОСА.

Коментар

Принципно въпросът се решава с поставянето на два последователни филтъра Обикновенно това са първият или циклонен тип или маслен, а вторият е стандартен хартиен. Можеш да го оставиш и само стандартният хартиен но това означава честа смяна на елемента.Всичко е въпрос на финанси.Циклонният и масленият не се сменят а само се почистват . А камионите не са придричиви към прахта защото просто те правят основни ремонти доста по често от стандартното, а шофьорите това не ги вълнува.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
          А камионите не са придричиви към прахта защото просто те правят основни ремонти доста по често от стандартното, а шофьорите това не ги вълнува.
          Навъртат доста повече километри от стандартното колега,защото като се взима камион не се взима за паметник
          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

В каолиновите мини правеха основен ремонт на 50 000 км.

Коментар

В каолиновите мини правеха основен ремонт на 50 000 км.Нормален пробег -500 000 км.
              и то се оказа понеже филтрите се запушват бързо и камионът губи мощност и дига разхода затова шофьорите са ги шунтирали.

Коментар

Първоначално публикуван от georgesl Преглед на мнение
                Здравейте!
                Проблемът е следния - един пикап ще се използва в много ама много запрашена среда /става въпрос за в мина/. Препоръката е да се смяна въздушния филтър на 1 седмица работа, или цитирам: "да се приспособи филтър, били ги правили някъде, били някакви мокри?????"

Някой има ли някаква идея откъде да се поръча такъв филтър, къде ги правят, нещооо
                Здравей аз имам АРО който беше със маслен въздушен филтър и мисля че за теб това ще е най-удачният вариант едновременно евтино и лесно за обслужване .
                Ако те интерисува повече питай.

Коментар

Първоначално публикуван от pegass Преглед на мнение
                  Здравей аз имам АРО който беше със маслен въздушен филтър и мисля че за теб това ще е най-удачният вариант едновременно евтино и лесно за обслужване .
                  Мерси колега, ама засега май сме се спряли на решението което Стефан е дал по-горе: мотокарен + циклон, щатния филтър на Хайлукса ще отпадне.

Като го направим - ще споделя как е станало

Коментар

Първоначално публикуван от pegass Преглед на мнение
                    да , за масленният и аз съм чувал ... и после само пускаш маслото да изтече и наливаш друго

Коментар

Първоначално публикуван от Силвестър Бутански Преглед на мнение
                      да , за масленният и аз съм чувал ... и после само пускаш маслото да изтече и наливаш друго
                      В грешка си. После вадиш елемента, разкисваш го в бензин, измиваш го с бензин, изливаш маслото, избърсваш всичко с парцал, слагаш елемента, наливаш ново масло.
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Купуваш нов елемент, щото не успяваш да изчистиш стария ...)

А кво стана с тая работа? Проработи ли всичко?

Коментар

еми ... моя грешка за което съжелявам , но това доколкото знам е на някакъв руски трактор който бая по-стар от мене ... но вече знам за което благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Купуваш нов елемент, щото не успяваш да изчистиш стария ...)

А кво стана с тая работа? Проработи ли всичко?
                            Засега не, защото няма кой да го направи

Сменят се филтрите 4 пъти в месеца и се кара...... колата работи по 20-22 часа на денонощие........

Коментар

Нека само да предложа нещо само наизуст - един приятел кара една Audi S4 и има спортен филтър (май беше K & N). Та този филтър той не го сменяще - само го пере. Дали ти не можеш да си решиш проблема с 2 такива? Единя докато съхне от прането другия работи и обратното?
                              Георги Гатев

Коментар

на K&N им дават пробег 50 000км до следващо измиване, но това в стандартна запрашеност... в минните условия не е ясно колко...
                                освен това на мен са ми казвали, че има риск от повреда на дебитомера при монтиране на K&N филтър на съвременен дизел...
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X