Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнение между TJM и Trail master

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сравнение между TJM и Trail master

За тест решихме с Венци и Пламен Петрови да изпробваме новото окачване Trail master на "Баба Яга" . Започна се естествено с измерванията

Задните амортисьори и пружини

И предните

И резултата

Правят впечетление по-дългите пружини и амове , налагащи поставянето на 1,5 см. подложки под тампоните . Автомобила осезателно се повдигна и втвърди .
    След по-подробни тестове ще се отчета ...

Re: Сравнение между TJM и Trail master

Кита и на двете фирми ли е еднакъв брой инчове? И ако отговора е ДА защо има ралики в дължините? И ако е НЕ защо изобщо се сравняват?
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

за да се сравнят .ако щеш по твърдост,здравина тракане ,лесен-труден монтаж.

Коментар

Монтирах лебедка и естествно поведението на джипката в ямите и бабуните в гората се промени, с две думи налага се смяна на оригиналното окачване с такова, което да неутрализира тежестта и. Става въпрос за Дифендър 90. Нуждая се от съвет TJM или Trail master е по-подходящо за марката и модела. Теглото на лебедката е 35кг. Убеден съм , че и двете са на ниво, но не знам дали са еднакво пригодни за този джип, благодаря.
        Последно редактирано от Виктор Мечкаров; 12-03-07, 21:46.

Коментар

Пригодни са и двата варианта Германското е с по-бърза доставка ...

Коментар

Благодаря, по принцип съм на зор, но така е като първо се прави нещо а после се пита.

Коментар

Доколкото знам TrailMaster не правят за Дифендър, само за Диско и Рейндж.

Коментар

много странно...

Коментар

В каталога (виж темата в началото) има и за Дифендър, аз просто трябва да се обадя и да получа по-изчерпателна информация. Ако го сложа обещавам да споделя впечатленията си тук, защото най-вероятно това окачване (Trail master) не е много популярно в България. Грешка... ,чел съм го във форума, но в друга тема. Там имаше линк.

Коментар

Лека полека ще стане популярно. Гледам че Митко откакто го сложи не ще да го сваля, питайте го за лични впечатления от карането и най-добре идете и го вижте на място...
                    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      Лека полека ще стане популярно. Гледам че Митко откакто го сложи не ще да го сваля, питайте го за лични впечатления от карането и най-добре идете и го вижте на място...
                      Хич не е лъжа ! Доволен съм като слон !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X