Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв лифт?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв лифт?

Хайде заедно да помислим! Какъв лифт да си направя без да променям драстично комфорта и "возията" на пикапа? По принцип базата му е мноооого дълга и никога няма да стане за сериозен оффроад, но малко може да му се помогне. Идеята ми е да му сложа следните гуми 265/75/16. В момента е с 31/10.5/15. Поогледах предложенията на различните производители и установих, че цените за различните китове са доста приемливи. Та преди да поръчам ще се радвам да обсъдим:
    1. Боди или съспеншън лифт?
    2. Ако е боди, колко? Предлагат от 1" до 2.5"
    3. Ако е съспеншън, колко? Предлагат 2", 5" и 7"
    4. Марка?
    Трябва да уточня, че съспеншън лифтовете над 2" изискват рязане на фабричните планки на предното окачване и съответно - заваряване. Също трябва да спомена, че отпред окачването е на торсиони /независимо/, а отзад - на ресори/твърд мост/.

Ето едно видео за съспеншън лифта: http://www.4wheelerssupply.com/video/chevyfit.wmv

Коментар

Според мен трябва да се спреш на такъв вид лиф че да не се налага да режеш ламарини.Просто вида ще се развали доста а едвали оф възможностите му ще се покачат толкова осъзаемо.

Коментар

Добре де, а колко ти трябва за да влязат по-големите гуми?
        Ако 2" са ти достатъчни, струва ли си да се вкарваш в доста по-сложни (и вероятно по-скъпи) упражнения по лифт на торсионно окачване?

При руснаците стандартното изпълнение за да поберат по-големи гуми е боди-лифт. На мене ми се струва, че при тебе като че ли има мегдан за такъв.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

При никой лифт няма да се режат ламарни!!! Само планки по предното окачване при големите съспеншън лифтове.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
            Добре де, а колко ти трябва за да влязат по-големите гуми?
            Ако 2" са ти достатъчни, струва ли си да се вкарваш в доста по-сложни (и вероятно по-скъпи) упражнения по лифт на торсионно окачване?

При руснаците стандартното изпълнение за да поберат по-големи гуми е боди-лифт. На мене ми се струва, че при тебе като че ли има мегдан за такъв.
            Малко трябва за да влязат по-големите гуми 2" ще трябва да стигнат и да хартиса

Коментар

Аха е това е чудесно
              Но на мен лично ми е много интересно как точно става лифта с торсиони.

Коментар

Първоначално публикуван от bobsen Преглед на мнение
                Аха е това е чудесно
                Но на мен лично ми е много интересно как точно става лифта с торсиони.
                Виж видеото което съм качил горе.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                  Малко трябва за да влязат по-големите гуми 2" ще трябва да стигнат и да хартиса
                  Ами тогава що не пробваш първо с боди-лифт, като най-евтин и бърз, а, ако не ти хареса, тогава се хващай с лифт на окачването.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Севдо, грабвай флекса!!!
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Ми май така ще стане. С боди лифт. Йори така нареди!

Коментар

Ей не така ако е този от аватара ти няма нужда от такива крайни мерки

Коментар

Да, като този от аватара е, но за съжаление не е с такова окачване!

Коментар

Севдо кажи модела и годината на Шевито.
                            Тва окачване е лудница. Трябва се мисли повече.

Коментар

'98 Chevy S10 Extended cab pickup without ZR2, 4.3, 4x4

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X