Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Body lift

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
    В брой 26 на списанието има статийка за Х90
    Лично мое мнение, но тази кола е сбъркана
    Какво не и хареса.

Коментар

Главното е външния вид. За мен е малко нефункционално да правиш джип за двама, защото обикновенно искаш да заведеш сред приводата цялто семейсто или приятелите. Двуместни са състезателните джипове, но колата е далеч от тях(за това говори и фактът, че не всички са 4х4).
      Двигателя е се е отвърдил. Май имат и афотматик - това тебе те устройва.
      Нали знаеш, дизайнът си казва своето. Някак нетрадиционна еИначе в общи линии е като витара.
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Карам от време на време такова животно - на приятелката ми и мога да кажа само добро за това, което е
        Страхотна малка джипка. Прекалили са с пластмасите по нея но иначе никакви ядове.
        Размерите и в комбинация с подходящи гуми мисля че биха я направили много добра
        Мислиш,ама тая работа се "проверява" с "проверяване"... Та,понеже не вярвам-има тука едно деренце... ,ако все още искаш... И сеирджиите сме достатъчно...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Аз мисля, че ако това Сузуки попадне в ръцете на Соти ще стане страшно Сигурен съм, че ще ви промени основно представите за проходимост на конкретния модел. Е не съм сигурен в какво състояние ще бъде като слезе от него, но.....
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Стига бе,аз съм само един начинаещ ''разОдкаджия''...като тебе...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Пристигнаха ми хокейните шайби от Канада! Следва боди-лифт на пикапчето ми. Моля помагайте със съвети къде да се извърши тази деликатна операция

Коментар

Ей...тарикат бе... Цял сервиз има ама пита за друг
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аз разбирам от тоци

Коментар

Че и скромен брей
                    Нищо скромността крепи човека. Като не ти се занимава действай с познати.
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ами чакам такива познати да изявят желание

Коментар

Не се прави на подполковник, ми кажи кога е бригадата. Че некви гадове ми отмъкнаха крика по нова година, и сега трябва да се събираме повече хора да го дигаме.
                        Ох мамка му, в събота и неделя щяло да има зима((( Ама ти казвай.

Коментар

тя работата е проста, хубаво е да има настолна бормашина и двуколонен крик това разбирасе ако нещо не се оплеска, примерно да скъсате някой болт

защо не идеш на гости на голди )))))))))))))
                          drive alive

Коментар

По скоро бих посетил Митко

Коментар

При мен са криковете (и новогодишните ) имам и настолна бормашина. Идвай когато решиш.
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Не може, ние трябва да идем там. Ами да каже кога че да си събера железата и ватенките. Той по-има гараж от нас мизерниците. И е по-близо до института ако трябва нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X