Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ходове на окачването на джипове.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Ходове на окачването на джипове.

Ентусиазма е хубаво нещо.
    Аудито няма кой знае какви ходове, но с включен блокаж се катери без-проблемно .

LZ1VMH

Коментар

Тази снимка не показва ход на окачването , но с нея се вижда какво може да постигне превозно средство с блокаж.

LZ1VMH

Коментар

еми почти да се обърне

хаха, искам да кажа, че с блокажите трябва да се внимава, а и нвсяко нещо си има и друга страна

да зема да мина тия дни да видим и мойте ходове, много ми е интерено

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
          еми почти да се обърне

хаха, искам да кажа, че с блокажите трябва да се внимава, а и нвсяко нещо си има и друга страна

да зема да мина тия дни да видим и мойте ходове, много ми е интерено
          Само гледай да не си надраскаш бронята, че мене още ме яд сега си има 2-3 драскотини

П.П. Ама като гледам и на Ауди-то не му се е разминало (бронятааааа )
          LZ1PER

Коментар

Тържествено обещавам другият път да доида с измита кола.

Коментар

С блокажа аудито си се катереше и можеше и още колкото да се обърне наистина. Без блокаж стига до някъде, увисва някое колело и почва буксуване.

Коментар

Тук на помощ идва блокажа.

Това е най- интересната снимка. Отбелязани са всичките мерения до сега.
                Най- зле се представи Паджерото.
                След него идва ред на Мерцедеса.
                Трето поред е тунингованото Самурайче на Миро.
                Най- горе в редицата стоят диското на Краси и рейнджа на Пепи
                И двете машини са с фабричното окачване и то е на въздушни възглавници.
                Пробвахме и една Тойта, но и тя не показва нещо кой знае какво.

Това всъшност е и победителя до сега.

LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                  Джипката на Пепи е един от фафоритите по разгъване на естакадата...
                  Land Rover

Коментар

Лошо е само че естакадата леко се поизкриви под тежеста на победителя. Тази тежест в гората, как ли ще му се отрази?
                    LZ1VMH

Коментар

• Re: Ходове на окачването на джипове.

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                      Лошо е само че естакадата леко се поизкриви под тежеста на победителя. Тази тежест в гората, как ли ще му се отрази?
                      Тази му тежест помага за "i'm doin' ninety on the higway" не за гората... За гората си има къс Дифендър 1670кг. (софт топ).

Коментар

Peppy 76,при този тест рейнджа на най-високото ниво ли беше?Казах ти да ги махаш навреме тези вежди отдолу.Те затова и така са конструирани-за по-добри спортни резултати. Знам кой има опит с тях.
                        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                          Peppy 76,при този тест рейнджа на най-високото ниво ли беше?Казах ти да ги махаш навреме тези вежди отдолу.Те затова и така са конструирани-за по-добри спортни резултати. Знам кой има опит с тях.
                          абе да ти кажа къде сбърках:
                          Влади вика: гаси и слез да видиш
                          и аз тъпата тиква въобще не се усетих,че като загася джипката ще слезе малко , ако не го бях загасил съм на 3-4 см над от естакадата, ама...... нищо имам си един белег
                          LZ1PER

Коментар

Ето така се тестват ходове
                            Прикачени файлове
                            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

А сега след като Влади вече има рампа е време да се направи и таблица с резултатите за да може да се сравняват реално ходовете на различни машини. Тези стандартни единици са познати като RTI и зависят не само от това докъде ще се качи една машина по рампата но и колко е нейното междуосие...

Ето едни линкове по въпроса, като ми остане малко време ще стандартизираме процеса и ще го преведа на български...

http://www.suzukiinfo.com/misc/rti/rti.htm
                              http://www.4crawler.com/4x4/CheapTricks/Ramp.shtml
                              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                                Не знам Според мен като се тестват ходовете трябва да се глада до къде щестигне колата, НО без да се отлепят кумите, защото иначе май работа не е правилна
                                Дали малките ходове на уаза се дължат на ресорното окачване?
                                Не трябва ли ако колата не може да се качи сама нагоре но има още "ходове" да се помогне някак си (лебедка?)
                                Наклона 30 градуса ли е?

ЕТО ЕДИН НА ЛИСТОВЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X