Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисйори взаимозаменяемост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Амортисйори взаимозаменяемост

Имам малък проблем с избора на амортисйори за ГрандЧерокито при 4"лифт затова реших да питам. Да не губим време направо на въпроса.
    Захващането на задните амовете на Нисан Патрол GR Y60/61 ухо/ухо ли е
    И в двата края така:

Да, ухо/ухо е но 19мм и е без втулка. Имайте предвид, че има няколко типа закрепване ухо (различен диаметър, тампони и втулки).

Коментар

Как без фтулка.
      Болта не минава ли през метална тръба. Еи така.

Коментар

Да, без втулка е (за Нисан Патрол GR). На много автомобили амортисьора се монтира върху палец и се стяга с гайка и шайба. Това което е на снимката най-вероятно е за монтаж в конзола и болта минава през ухото. Малко по-късно ще се постарая да пусна тук описание на различните стандартни закрепвания за амортисьори с описание на размери. Ако четете по англоезични сайтове имайте предвид,че амортисьорите със закрепване ухо се водят bushing mounting когато е само тампон и bushing&sleeve mounting когато е тампон с втулка.

Коментар

Бе то още от първия ти пост стана ясно ама не ми се искаше да е без фтулка.
          Трябва да измисля начин да ги преспособя преди да ги поръчам.
          Щото един приятел ми каза че на Г класата били ухо/ухо че после се чудих как да ги въщам. А колко лесно щеше да е ако ме пуснат в склада само за 10 минути

Коментар

На Г-класата не са ухо/ухо нито предните нито задните. Ако се търсят задни амортисьори за Гранда те не бяха ли с малко различни уши в двата края?

Коментар

За Г класата вече го разбрах. По трудния начин.
              На Гранда ушите са същите като на първата снимка. Болта е ф10. На око. Ако трябва ще го меря но не мисля че фтулката ще е проблем

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X