Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на Патрол К-160

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лифт на Патрол К-160

Здравейте,
    Вчера счупих основния лист на заден десен ресьор и понеже така и така явно ще се прави ми дойде една налудничева идея за лифт на цялата джипка. И пускам тази тема за да събера информация кое е най-добре да се направи в случая.
    Целта на упражнението е да се вдигне джипката и да се умекоти возията, че сега вози като каручка и всяка една дупка я усещам.
    Прилагам снимки на Камиончето и какво има отдоле, както и счупеното лисче на ресьора. Даже счупените листове са два, другия е от другата страна ама нали не е основен и не съм си играл да го сменям него.
    Тези счупените листове с какви мога да ги сменя, ако можете да ми кажете кола от която да стават?
    Кое е най-лесно за правене, евтино като вариант и дава резултат в дигането на джипката и няма да я счупи съответно. Четах по форума за най-различни неща. Сваляне на мостовете под ресьорите, подлагане на блокчета на захващанията на ресьорите, вариант пружина и ресьор, удължаване на ушите на ресьорите може да има и други, но в момента не се сещам.
    Кое какви плусове и минуси има, кое се прави лесно и кое трудно.

P.S. Забравих да дам пълни характеристики на камиончето. Нисан Патрол модел К-160, 2.8 бензин, къса база с пласмасовия покрив , година 1983-1984 за годината не съм много сигурен
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от silentrat; 17-08-09, 12:14.
    Михаил Филипов 0887895169
    As long as she still goes and runs well who cares about the Horse Power
    Lockem in low and over the hills we go!!!

До: Лифт на Патрол К-160

Колега, цялата работа опира до стотинки накрая. Та ако кажеш колко си готов да заделиш ще е по-лесно да те насочим към правилно решение.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ами аз съм с ограничени средства в момента, а и идея си нямам какви цени вървят точно тези неща, само знам за тунинговите окачвания, че са много скъпи.
      Не знам, предполагам, че към 500-600 лева бих отделил за окачването. Пък ако не стига ще се събират и по-нататъка ще се правят
      Михаил Филипов 0887895169
      As long as she still goes and runs well who cares about the Horse Power
      Lockem in low and over the hills we go!!!

Коментар

500-600 не съ ли малко

Коментар

колега,много е лесно и евтино.ресорите от фиат 125p/сас малко преработка ще ти станат.тампоните стават от уаз.обеци недеи да правиш че псле почва да сее.ако го повдигаш,обарни ресорите отгоре над мостовете.сащо е евтино и елементарно.

Коментар

Ако пък решиш да реставрираш старите пакети пиши и ще потърса измежду мойте железа, сигурен съм че имам всичките 4 пакета ама и там имаше нещо счупено. Аз на моя ги махнах и слажих уаз-кови. А оригиналните ти ги подарявам ако решиш че ти трябват

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X