Эдравейте колеги,имам нужда от съвет.Поръчах си прожини +40мм(эа киа спортиж предни),може ли да си остане с оригиналните амортисъори.?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
По дълги пружини на Киа Спортидж?
Свий
X
-
До: По дълги пружини на Киа Спортидж?
Няма начин, ще ти трябват по-дълги. Ако пружините са ти оригинално за Киа, би трябвало да продават и съответно по-дълги амортисьори.Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнениеЭдравейте колеги,имам нужда от съвет.Поръчах си прожини +40мм(эа киа спортиж предни),може ли да си остане с оригиналните амортисъори.?
-
Не.Такава е конструкцията,че не може...Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение...Има ли начин да се подложи на амортисьора
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Еми ще търся по дълги.Все пак какви ще са последствията ако остане със нормалните?Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеНе.Такава е конструкцията,че не може...
Коментар
-
Износването до сега на циментацията е било на тази височина като ги разпънеш с новите пружини ще изтарвът мното скоро.Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнениеЕми ще търся по дълги.Все пак какви ще са последствията ако остане със нормалните?
Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Чакай бе!!!Глупости пиша,щото не съм те разбрал.Естествено,че може.Не точно на амортисьора,а на цялата комплектация пружина/амортисьор.От горе е подобно на Макферсън окачването.В смисъл,че си има "шапка"-тампон с лагер.И цялото това се закача с 3 болтчета към легло в рамата.От Кинекса знам,че тази система,в случая,не се нарича така(МакФерсън),по простата причина,че е с двойно А-рамо...Мисля,че може да се проектира планка(фланец),около 3-4см.Внимавай с каретата...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Ако се сложи подложка на цялата комплектация няма ли да се вдигне още?Нали пружините ще вдигнат 40мм и ще раэпънат амортисъора.Подложката ще го свие ли?(да го върне в нормално положение)Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЧакай бе!!!Глупости пиша,щото не съм те разбрал.Естествено,че може.Не точно на амортисьора,а на цялата комплектация пружина/амортисьор.От горе е подобно на Макферсън окачването.В смисъл,че си има "шапка"-тампон с лагер.И цялото това се закача с 3 болтчета към легло в рамата.От Кинекса знам,че тази система,в случая,не се нарича така(МакФерсън),по простата причина,че е с двойно А-рамо...Мисля,че може да се проектира планка(фланец),около 3-4см.Внимавай с каретата...
Коментар
-
Фланец би ми свършил работа ако не слагах по високи пружини,мисля да удалжа стеблото на амортисьора(днес я раэглобих и си го обясних нагледно).Мисля че ще се получи?Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЧакай бе!!!Глупости пиша,щото не съм те разбрал.Естествено,че може.Не точно на амортисьора,а на цялата комплектация пружина/амортисьор.От горе е подобно на Макферсън окачването.В смисъл,че си има "шапка"-тампон с лагер.И цялото това се закача с 3 болтчета към легло в рамата.От Кинекса знам,че тази система,в случая,не се нарича така(МакФерсън),по простата причина,че е с двойно А-рамо...Мисля,че може да се проектира планка(фланец),около 3-4см.Внимавай с каретата...
Коментар
-
Всьщност се окаэа че пружините не са по дьлги а са по дебели с 2мм.Предницата се вдигна с 50 мм.Утре ще повдигам отэад че висна и ще тествам.Благодарности на Явор-Вромос эа доставката на пружините,и на всички които ми помогнаха със съветите си.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар