Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТуниХ на Нива ала Белгия....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТуниХ на Нива ала Белгия....

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Даа... А с каква цел е обърнал задната лява гума ... Сигурно , за да е по-офроут
    Така повече,че копА на задна,като кара...Доколкото знам,някакъв юнак,е вкарал,или вкарва Ниви от Белгия-на едро .Едино приятелче му ги "освежава" (маскиране на ръждички,чукнато..) и на пазара.Стандартните Ниви,се продавали доста добре,ма тази,нещо май залежава..
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Баси недоразумението. Андро ако отиде само да им прави заварките, на тези негодници, ще стане богат.И задните амове кефят. Вместо да сложат дълги............
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

колеги ако не греша тази нива е в Приморско. купия момчето със лилавия самурай.

Коментар

Поне няма да му е скучно.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
            колеги ако не греша тази нива е в Приморско. купия момчето със лилавия самурай.
            Да тази нива беше в Лозен, но не мисля че е същата от снимките или се лъжа
            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

И какво му е хубаво замисленото? Да сложиш камионски мостове на лека кола, която има якостни проблеми и в щатно изпълнение ...
              Това е или самоцелно развлечение, което едва ли, ако се съди по небрежността на работата, или проста неграмотност и разхищение на сили и време.

Коментар

Едно е вече сигурно - и в Белгия правят колхозен тунинг.

Коментар

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
                  Да тази нива беше в Лозен, но не мисля че е същата от снимките или се лъжа
                  Ако греша значи има и такава при нас.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение

Баси недоразумението. Андро ако отиде само да им прави заварките, на тези негодници, ще стане богат.И задните амове кефят. Вместо да сложат дълги............
                    Не знам кой имаш в предвид братко, адаша или мен? Ама и аз да се изкажа.
                    Тия заварки ми приличат на правени с ръчно електродъгово - "капка тон". Повечето са на място и на доста "изчекнати детаили". С тоя метод и при такива условия трудно може да се постигне идеален външен вид. За сметка на това заварката ако е плътна и изпълнена с базични електроди е много по здрава от най красивата с телоподаващото. Освен това телоподаващото изисква идеално почистване на свързващите повърхности, което представи си какъв труд е, иначе пори.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                      Ако греша значи има и такава при нас.
                      Не е същата.На Владо беше с мостове от Дифендър и с некакви камионски редуктори вместо раздатка.После се сложи от ГАЗ-69.Тази е друга...Така,като гледам,проблемите и са съвсем други.И вероятно затова са я продали-не си заслужава труда да я накараш да се движи нормално...
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                        Не знам кой имаш в предвид братко, адаша или мен? Ама и аз да се изкажа.
                        Тия заварки ми приличат на правени с ръчно електродъгово - "капка тон". Повечето са на място и на доста "изчекнати детаили". С тоя метод и при такива условия трудно може да се постигне идеален външен вид. За сметка на това заварката ако е плътна и изпълнена с базични електроди е много по здрава от най красивата с телоподаващото. Освен това телоподаващото изисква идеално почистване на свързващите повърхности, което представи си какъв труд е, иначе пори.
                        Изобщо не е в заварките проблемът на конструкцията.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Изобщо не е в заварките проблемът на конструкцията.
                          Тука вече изцяло се доверявам на Фулдата.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                            Не е същата.На Владо беше с мостове от Дифендър и с некакви камионски редуктори вместо раздатка.После се сложи от ГАЗ-69.Тази е друга...Така,като гледам,проблемите и са съвсем други.И вероятно затова са я продали-не си заслужава труда да я накараш да се движи нормално...
                            Можеби греша но подобна има в Приморско.

Коментар

Защо някои не изброи конструктивните недостатъци?
                              Аз виждам задните амове,пружините и напречната щанга на предния мост.
                              Сигурно не е всичко,любопитно ми е какво не виждам.
                              Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Пепелника е турен накриво, какво повече? И касетофона хърка.
                                Виж предишния ми пост. Сбърканата идея няма нужда от предъвкване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X